Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
amazonka - напреднал
anmoll написа:
Здравей :winken: много сте хубави всичките :)
Благодаря и твоята дъщеря е прекрасна и явно, като се съберем ще има кой да свири :lol: Сега ако някой пее веднага да си признае :wink:
Justy написа:
Добре дошла, вижда се, че не трябва да спорим много-много с теб :wink:
Обичам спора ,но в този форум едва ли мога да дам компетентно мнение за нещо така ,че ня... :wink:
Много мнения имаш :lol: Дай направо линк към твоето представяне :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
amazonka написа:
:lol: Благодаря , ще се радвам ако ми направите място :idea:
Нали няма много да ни биеш?
:?
CARRION - специалист
МАРА,
радвам се че мъжкото в жените започва да се проявява повече и повече

ПС: и колеги внимавайте какво пишете, че тука става опасно :lol: :-D
Харалампи - специалист
Здравей и от мен. Благодаря за поздравите за бебето. Надявам се че форума ще ти хареса. Тук се спазва добрия тон дори ако колегите не са много съгласни един със друг. Ама така е между професионалисти.

Според баща ми за един добър спор е необходимо и двамата спорещи да си нямат идея за какво всъщност става дума. Е тук не е така и споровете са много конструктивни. Чувала си че в спора се ражда истината, обикновенно се ражда омразата, но не и в този форум.

Прегледах видеото, но вече малко съм излязал от този вод спортове и неможах да позная стила. На времето тренирах много Джудо и малко Йо Шин Мон. Малко ми напомня на него, много е мек, но има много захвати и малко удари с лакти. Иначе е много ефективен и подходящ за жени. Интересувам се, защото дъщеричката ми се увлича от този вид спортове та ми се иска да и препоръчам нещо подходящо.

Добре дошла и ползотворно участие във форума.

П.С. То си пишело какъв е стила, ще се запозная по подробно.
leonardo_vd - модератор
Добре дошла.
Я кажи , ама честно. Прилагаш ли някоя хватка на мъжа ти кат те ядоса. :lol:
Johny - майстор
Здрасти и от мене. Супер си! Иначе се чудя какво правиш именно на този форум/понякога и за себе си се чудя/, но много харесвам откритите и общителни хора. Да не говорим за мъжките момичета.
Харалампи - специалист
Johny написа:
Здрасти и от мене. Супер си! Иначе се чудя какво правиш именно на този форум/понякога и за себе си се чудя/, но много харесвам откритите и общителни хора. Да не говорим за мъжките момичета.
Johny написа:
И аз щях да и задам същият въпрос но се въздържах, интересно какво те насочи насам? Правите някакъв ремонт или просто обичаш да майсториш разни рабти?

А между другото Johny чел съм много твои мнения и не мисля че трябва да се чудиш какво правиш тук. Направо (без да те четкам) бих казал че си необходим за форума, както са Леонардо, Велси, Тани, Униор, Емералд и всички останали майстори професионалисти, които споделят ценният си опит с нас любителите
Johny - майстор
Харалампи написа:
А между другото Johny чел съм много твои мнения и не мисля че трябва да се чудиш какво правиш тук. Направо (без да те четкам) бих казал че си необходим за форума, както са Леонардо, Велси, Тани, Униор, Емералд и всички останали майстори професионалисти, които споделят ценният си опит с нас любителите.
Благодаря за мнението. Много "любители" правят неща за чудо и приказ. Аз бих ги разделил на "можещи и знаещи" и "неможещи и незнаещи", като второто в съчетание е доста трагично. За грамотния човек много неща са по силите и ти като инженер го знаеш това. Не е нужно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш, или както казваше една колежка от института: "Института дава две неща: умението да работиш с литература и да говориш с апломб".
Е има и изключения, които са само за майсторлък, като например да шпакловаш с гипс/с четене не става/. Но за техниката четенето помага много. Аз с четене и питане си сменях клапаните на колата и в сервиз ходя само, когато се изисква специализирана техника и инструмент. Така че - горе главата!
Тани - модератор
Добре дошла и от мен! Знаех , че в Пловдив живеят най хубавите момичета , но сега виждам , че са и бойци! :-D :-D Това на последното клипче в Ютуб си ти нали?
amazonka - напреднал
:) Харалампи хубаво мнение си написал а за карате - от тази година имаме школа и в Бургас ,иначе има форум за БЙ www.daobg.com
и там може да разгледаш какви стилове има в Бургас и кой ще ти допадне най много за дъщеря ти. А ще ти помогна ако искаш да се ориентираш и да избереш :)

Благодаря за поздравите на всички , а за фватките на мъжът ми :datz: е трудна работа, ако гледате клиповете той е този който чупи с ръка речният камък, има го на повечето клипове Левон Пакосян за по- любопитните :)
Johny написа:
:!: А това е най важният въпрос - ще ви отговоря когато се прибера , защото сега ми се налага да излезна :wink:
Нали се захванах да дупча стената ,та да си взема дюбели, ето и темата (отново за любопитните)
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=7549 :? какъв ли ще е резултатът днес???

Тема "Здравейте и от мен Amazonka" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: