Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
25th Hour - специалист
Мне, има едно вино с дъх на смокини. Забравих му името, но беше на не лоша цена от около 30 лева бутилката. Случайно ми изпадна едно кашонче ииииииии така тръгват приказките. Сега съм си поръчал пак, ама ще свърши пастърмата... абе вкарах се в ебати филма за кво ?!?!?!?.... :lol:
25th Hour - специалист
Малко да живна темата...

Понеже нямаше какво да правя сътворих това:

Представлява свинска вратна пържола / пети шести прешлен някъде/ на тиган позапържена и задушена в сос от пресен лук с малко гъбен бульон и бяло вино. Оригинално за соса се ползва сметана но нямах за това за да го сгъстя сложих малко Гауда, но пак става и горчица. Гарнитурата е проста краставица с овче сирене понастъргано малко и зехтин.

П.С. пържолата също иска 1 лъжичка зехтин и масло.

Изображение

Тема "Честито" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: