Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Тани - модератор
Добре дошла и от мен! Не се притеснявай да питаш , за неща за които не е писано. Дори за нас е полезна да си поразчоплим мозъците. Дори да знаем 10 начина да се направи нещо , никога не е излишно да знаем и единадесети начин!
moimoimoi - майстор
Тани написа:
Добре дошла и от мен! Не се притеснявай да питаш , за неща за които не е писано. Дори за нас е полезна да си поразчоплим мозъците. Дори да знаем 10 начина да се направи нещо , никога не е излишно да знаем и единадесети начин!
Дори и да знаем 10 начина да се направи нещо,никога не е излишно да знаем правилния начин
skrijo - специалист
Здравей и от мен :) .
Тани - модератор
moimoimoi написа:
Тани написа:
Дори и да знаем 10 начина да се направи нещо,никога не е излишно да знаем правилния начин
Аз точно за правилни начини говоря , то иначе неправилните са неизброими :) :) :) За тях определено ми е бедна фантазията и дори да се опитвам не мога да измисля чак пък толкова неправилен и глупав начин . За справка виж тази тема
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... c&start=45
viko01 - специалист
Добре си ни дошла
valat111 - специалист
Здравей, Наде! Аз също съм от Русе и те познавам задочно, познай откъде.
mladkal - майстор
Добре дошла и от мен! желая ти много нови знания, забавления! А ние от своя страна ще помагаме - кой с каквото знае, може! Смятам - това е идеята на прекрасния ни форум!

ОФФ Ха сега, от къде се знаете с градския!?...Само да не се посее семето на раздора! :)
lordmails - специалист
Здравей, добре дошла.Все в някоя тема ще можеш да си полезна.Не се притеснявай,а се забавлявай.
ebahti - майстор
Аз от 3 дена чакам фотография......па тогава да реча здрасти, амааа нема :?
masterrichi - специалист
Е ще пусне снимки мацката,ама и аз да и кажа здравей и добре дошла.

Тема "Здравейте, готини!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: