Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Matchless - специалист
Master_Kenobi - V.I.P.
Абе, не искам да се заяждам и споря, ама ако кажете на някой немец: Kennen Sie Deutsch? , бая ще има да ви се звери насреща... Иначе на Matchless много не му личи, че 10 год. не е "пипал" немския... :)
Matchless - специалист
така е,ама да питам шпрехен тук не върви.Само през летата съм говорил с туристи и тук там с някой.Граматиката им е отвратителна,това ,че помня някои думи нищо не означава...Ако не се свържат правилно в изречението добиват съвсем друг смисъл а понякога и губят смисъл.Че съм вързал две най елементарни изречения и то не много правилно с каквито думи се сетих не означава ,че го владея езика.Сещам се и едно стихотворение ама е много тъпо:)
trevora - специалист
Здравей и от мен :)
silllveto - Майсторица
ЧРД, Боби :-D
Да си жив и здрав! И щастлив :)
И млад, и богат, и умен, и красив :wink:
Matchless - специалист
Благодаря:)
Мотото ми е "може да съм тъп,но за сметка на това съм грозен" :) ама знам ли,може пък и да се промени:)
silllveto - Майсторица
И скромен :wink:
Станахме много Риби в тоя форум, нема да се излагаме я, само по малко :razz: :wink:
Matchless - специалист
:headbash:
Не ме е страх да се изложа,особенно тук в нета.Нищо не вземам навътре,весело да става:)Ай наздраве :partyman: :)
silllveto - Майсторица
Не ме е страх да се изложа,особенно тук в нета
И меме не ме е страх, ама ме е срам :roll: :wink: Но както казах, Риби, рано или късно ни се случва.
Но все пак да не забравяме, че всички сме невежи, само че в различни области :wink:
Наздраве! :partyman:

Тема "Гутен таг" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: