Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Profi Stroi - специалист
Мое да си стиснем ръцете
Имаше накъде една такава емотиконка но не мога да я намеря
radoraev - специалист
Профи-другарю............този Стефан твой човек ли е?
Кажи му две думи моля ти се
Влез при мене да видиш как ме осра с едно влизане в моята тема в да се запознаем
Profi Stroi - специалист
Макар че в предишно мнение казах че няма да отговарям на твои постове не значи че някой говори от мое име или под моя дикция
Всеки има мнение
В вашия случай не проявявам интерес да знам кой крив и кой прав
Ти и той имате интересе предполагам и си ги защитава
Той не е прав на 100%
Но е доста голяма аудиторията която чете заплаха написана от теб
Предполагам че ще се съгласиш с това и двамата ще намерите начин да заровите ръкавицата
Но нямам интерес и желание да ме намесвате в неуместни неща
radoraev - специалист
мерси на модераторите
Мерси и на профи
Profi Stroi - специалист
Няма смисъл да ми благодариш
Специално за Стефан би трябвало да помни тази тема:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=5215
А специално ти да не си позволяваш да се исказваш спрямо някой по такъв начин с идеята че може и да те изгонят
Имаше тема в която се коментираше че основен приоритет на форума не е да се търсят кусури на хората и да се раздигат като пилци на ловджииски празник,а да се задържът като ценни кадри и полезно инфо за това и чат нямало защото инфото се губи
Имате си лични и можеше да се разберете там
Надявам се да сте го направили,макар че има страшни комплексари който ако не стане на тяхното си правят каквото искат,да ама не тук,
Мой хора има в форума, но те се държат също толкова коректно и достойно колкото мен и са се стремили да са полезни в 90% от случайте,така че няма смисъл да благодариш на никой,тук сме за да си правим густотото след скапан работен ден а не да се караме
The_FAN - специалист
SHL написа:
Profi Stroi написа:
Аз не си спомням някога да съм работил за някой.
Работят за мен.
А кой е въпросния Сашо че ми стана интересно.
А някой от хората ми -не знам може накой да е работил за някой Сашо но не съм ги разпитвал
Май започвам да разбирам чак сега... The_FAN е работил със Сашо и е женен за сестра му, нали така ?! Цялото ми любопитство произлиза от еднаквите ни снимки в моя и твоя сайт за картона. Пък те са се скарали и той работи сега при теб. Малее, стана интересно... :-D

П.П. Сега видях че всъшност има само една снимка, която имам и аз и тя е на началната ти страница. Тя е от апартамента в Дияна Бад, нали ? Аз щях да правя плочките там, ама клиента реши че му е скъпо...
СХЛ ха...

Да те светна като най-вътре в нещата че те гледам пак неподготвен се изказа:
1 Сашо май ще се жени за сестра ми....поне дете имат а не аз за неговата
2 Не съм работил за него никога - не ми е плащал заплатата а бяхме партньори - всичко беше фифти фифти и приходи и разходи... той може и Господ да се е изкарал пред тебе...и така докато разходите трайно станаха повече от приходите.....
3 Как така ти имаш снимка на твоята страница която дори не знаеш къде е правена?! И Сашо правил ли е нещо за да я има тази снимка на твоята страница? В Студентски град е този обект...да знаеш вече...
4 Ти колко обекта си подал ? Нито един... виж помня обаче че лепи плочки на обект на който те извикахме... на два даже помня....
Сашо от бесотия че си остана сам с голямата си уста може и да настоява снимките да останат на сайта ти на принципа "Не сакам аз да съм добре а на Вуте да му е зле" .... но искам да знаеш че аз съм наясно че с тях рекламираш твоя труд на твоите хора а не нашия или на Сашо по-скоро. Бъркаш жестоко за мен и с времето ще установиш това. Мога и скоро ще кача снимки и няма да ползвам старите щото заради това че си направил сайта си така че всеки може да сваля снимки от там нет-а вече е пълен с това с което се рекламираш...
Преди година те предупредих че това ще се случи но не ме послуша..
В заключение - помня те от преди и виждам къде си сега - от мен само уважение за постигнатото защото знам колко трудно става - не оставай с погрешно впечатление за мен. Скоро ще се видим.
SHL - специалист
The_FAN написа:

СХЛ ха...

Да те светна като най-вътре в нещата че те гледам пак неподготвен се изказа:
1 Сашо май ще се жени за сестра ми....поне дете имат а не аз за неговата
2 Не съм работил за него никога - не ми е плащал заплатата а бяхме партньори - всичко беше фифти фифти и приходи и разходи... той може и Господ да се е изкарал пред тебе...и така докато разходите трайно станаха повече от приходите.....
3 Как така ти имаш снимка на твоята страница която дори не знаеш къде е правена?! И Сашо правил ли е нещо за да я има тази снимка на твоята страница? В Студентски град е този обект...да знаеш вече...
4 Ти колко обекта си подал ? Нито един... виж помня обаче че лепи плочки на обект на който те извикахме... на два даже помня....
Сашо от бесотия че си остана сам с голямата си уста може и да настоява снимките да останат на сайта ти на принципа "Не сакам аз да съм добре а на Вуте да му е зле" .... но искам да знаеш че аз съм наясно че с тях рекламираш твоя труд на твоите хора а не нашия или на Сашо по-скоро. Бъркаш жестоко за мен и с времето ще установиш това. Мога и скоро ще кача снимки и няма да ползвам старите щото заради това че си направил сайта си така че всеки може да сваля снимки от там нет-а вече е пълен с това с което се рекламираш...
Преди година те предупредих че това ще се случи но не ме послуша..
В заключение - помня те от преди и виждам къде си сега - от мен само уважение за постигнатото защото знам колко трудно става - не оставай с погрешно впечатление за мен. Скоро ще се видим.
:)
Да, ще бъде редно да се видим. Профи ми каза, че не си в София. Звъннете един тел, като си дойдеш.
akolevutd - помощник
Много съм благодарен на този човек(profistroi). Много е направил за мен :roll:
Profi Stroi - специалист
Мерси akolevutd
Има какво още да се направи :lol:

Тема "О` Компанията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: