Мое да си стиснем ръцете
Имаше накъде една такава емотиконка но не мога да я намеря
Имаше накъде една такава емотиконка но не мога да я намеря
SHL написа:СХЛ ха...Profi Stroi написа:Аз не си спомням някога да съм работил за някой.Май започвам да разбирам чак сега... The_FAN е работил със Сашо и е женен за сестра му, нали така ?! Цялото ми любопитство произлиза от еднаквите ни снимки в моя и твоя сайт за картона. Пък те са се скарали и той работи сега при теб. Малее, стана интересно...
Работят за мен.
А кой е въпросния Сашо че ми стана интересно.
А някой от хората ми -не знам може накой да е работил за някой Сашо но не съм ги разпитвал
П.П. Сега видях че всъшност има само една снимка, която имам и аз и тя е на началната ти страница. Тя е от апартамента в Дияна Бад, нали ? Аз щях да правя плочките там, ама клиента реши че му е скъпо...
The_FAN написа:
СХЛ ха...
Да те светна като най-вътре в нещата че те гледам пак неподготвен се изказа:
1 Сашо май ще се жени за сестра ми....поне дете имат а не аз за неговата
2 Не съм работил за него никога - не ми е плащал заплатата а бяхме партньори - всичко беше фифти фифти и приходи и разходи... той може и Господ да се е изкарал пред тебе...и така докато разходите трайно станаха повече от приходите.....
3 Как така ти имаш снимка на твоята страница която дори не знаеш къде е правена?! И Сашо правил ли е нещо за да я има тази снимка на твоята страница? В Студентски град е този обект...да знаеш вече...
4 Ти колко обекта си подал ? Нито един... виж помня обаче че лепи плочки на обект на който те извикахме... на два даже помня....
Сашо от бесотия че си остана сам с голямата си уста може и да настоява снимките да останат на сайта ти на принципа "Не сакам аз да съм добре а на Вуте да му е зле" .... но искам да знаеш че аз съм наясно че с тях рекламираш твоя труд на твоите хора а не нашия или на Сашо по-скоро. Бъркаш жестоко за мен и с времето ще установиш това. Мога и скоро ще кача снимки и няма да ползвам старите щото заради това че си направил сайта си така че всеки може да сваля снимки от там нет-а вече е пълен с това с което се рекламираш...
Преди година те предупредих че това ще се случи но не ме послуша..
В заключение - помня те от преди и виждам къде си сега - от мен само уважение за постигнатото защото знам колко трудно става - не оставай с погрешно впечатление за мен. Скоро ще се видим.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: