Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
leonardo_vd - модератор
radoraev написа:
за 25 дена--нема да ти казвам колко излиза това удоволствие щото не се знае кой как ще го въсприеме
А самата яхта е на мой приятел и я взе евтино-18 000 000$---50 метра е и е на 4 етажа с 12 човека персонал
:lol: :lol: :lol:
radoraev - специалист
Ох немам търпение--след 5 дена отново отивам на яхтата за 25 дена
Франция...сардиния...гърция и после малко в турция....
Ще расказвам после....
UNIOR - модератор
Ще чакаме и снимки , не бъди скръндза :-D :-D :-D
vesbond - специалист
radoraev написа:
Ще расказвам после....
А стига се фъчка е! На къф са прайш? Ша дода там и щи извия врата! Стига си дразнил хората! Разбрахме че имаш кинти за пръскане! Дрога ли продаваш, кво? :-D :lol: :cool:
Аз пък утре летя за Барселона, след две седмици ще дойдат да ме вземат да ме водят до Маями, но не се хваля, нали?
Profi Stroi - специалист
Абе къде хукнахте всички бе
Не остана народ в форума
Стефан - майстор
Много интересен казус!!!! И аз се питам, защо се получава така, че стойностните хора се оттеглят????

Едно много добро начинание е обречено на провал заради разни фирмаджии и комплексари. Просто не е нормално. Извинете ме, но не се стърпях. Отдавна не бях се намесвал.
Още веднаж се извинявам!!!
Последна промяна от Стефан на чет авг 02, 2007 11:03 pm, променено общо 1 път.
тонито - специалист
vesbond написа:
radoraev написа:
Ще расказвам после....
А стига се фъчка е! На къф са прайш? Ша дода там и щи извия врата! Стига си дразнил хората! Разбрахме че имаш кинти за пръскане! Дрога ли продаваш, кво? :-D :lol: :cool:
Аз пък утре летя за Барселона, след две седмици ще дойдат да ме вземат да ме водят до Маями, но не се хваля, нали?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
тонито - специалист
Стефан написа:
Много интересен казус!!!! И аз се питам, защо се получава така, че стойностните хора се оттеглят????

Едно много добро начинание е обречено на провал заради разни фирмаджии и комплексари. Просто не е нормално. Извинете ме, но не се стърпях. Отдавна не бях се намесвал.
Още веднаж се извинявам!!!
За кой става въпрос колега?Радораев ли?
Levee - специалист
Добреее....аз пък няма никъде да почивам лятото, щот бачкам на заплата и за да си построя къщата съм затънала в кредити, щото си нямам богат любовник, ама и не искам. И почивките ми са на строежа. И нищо че по-ми отива да се плацикам по яхти и плажове, и този уикенд пак съм съм на строежа, ама ми е кеф, щот си го правя всичко сама.
Пък еваларка на такива като Радо, дето са си отработили възможността да изкарат 25 дни на яхта с шампанско и океански скариди. :supz:
vesbond - специалист
Levee написа:
Добреее....аз пък няма никъде да почивам лятото, щот бачкам на заплата и за да си построя къщата съм затънала в кредити, щото си нямам богат любовник, ама и не искам. И почивките ми са на строежа. И нищо че по-ми отива да се плацикам по яхти и плажове, и този уикенд пак съм съм на строежа, ама ми е кеф, щот си го правя всичко сама.
Пък еваларка на такива като Радо, дето са си отработили възможността да изкарат 25 дни на яхта с шампанско и океански скариди. :supz:
Шегувам се бе! Не съм почивал нито ден последните 4 месеца, няма събота няма неделя! Положението е на изперкване, затова се дъвча с Радо. Пък и той обича да се хвали. Не че има лошо, ама.......Да е жив и здрав, щом така я е наредил - нека му! :-D

Тема "radoraev" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: