Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
filmatoplo - майстор
Принцесо Леа ,здравей .
Последна промяна от filmatoplo на съб юли 25, 2009 12:25 pm, променено общо 1 път.
кака Лара - специалист
:lol:
ей, трябва да взема да го сменя тоя аватар
здрасти, filmatoplo
silllveto - Майсторица
Баси, :? пък аз ходих на Ахтопол :evil:
Завидех ти страшно много :wink:
filmatoplo - майстор
Силве , като си нямаш кораб със светлинна скорост да си джиткаш с него като Леа -ще почиваш на Ахтопол :wink: ама и цацата е риба . Аз я карам 100 дена на морето в Приморско и от 3-7 септември съм във Велико търново Царевец манастири и региона -Арбанаси и манастири,Дряново и манастири,Габрово- Етъра празника е тогава ,Трявна. Горещо е но знам басейни . Манстири-Преображенски,Капински,Дряновски,Петър и Павел до Арбанаси .Пещерата -Бачо Киро . Аз си джиткам със червения спидер-опел корса.Живот и здраве -пак съм по маршрута 3-7 септември-после почвам да къртя,режа и пробивам . :lol:
кака Лара - специалист
silllveto написа:
Баси, :? пък аз ходих на Ахтопол :evil:
Завидех ти страшно много :wink:
еми и аз ти завиждам за аватара, ама си мълча, нали :-D
честно, много ми се ходи 'на море', не , че да живееш до морето си е недостатък, но ми липсва ставането в 4 сутринта " за да не пътуваме по жегата", вълненията по пътя, онова хубаво чувство като ти замирише на море...
sasooooooooo - "специалист"
Сега го обърни за планина и си 6 :-D
кака Лара - специалист
ааа, sasoooooooooo, аз и планината много обичам :-D Родопите, мммм красота! Там и хората са по-други, по-топли...
Ох, не остана, ей го къде е 17ти и се мятаме пак по пътищата :)
sasooooooooo - "специалист"
Майтап няма, ама наистина в Родопите е пълно с варненци. Даже едно семейство ни беше качило на автостоп от Ухловица до пещерната река :wink:
кака Лара - специалист
Ако ще ходиш скоро пак в тоя район, кажи да се оглеждам за стопаджии

Тема "Hola:)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: