Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Здравейте,
радвам се, че открих този сайт, страхотни сте!
казвам се Юлита, в момента съм обхваната от ремонтна треска. Непрекъснато стряскам силната си половинка с нови идеи, но помагам и в реализацията :lol: Апартаментът, в който живеем беше в окаяно състояние преди 4 години, плаках, защото не виждах как ще стане дом от него. Сега съм горда от много неща, които си направихме сами, а сега искаме да ги направим още по-хубави и този път без да бързаме. Ще ви досаждам често, но се надявам нашият ентусиазъм да ви зарази с добро настроение и здрави нерви за предстоящите предиизвикателства.
Поздрави, :winken:
asinka - специалист
Добре дошла JULS :winken: Още едно момиче в екипа!
Аз съм любопитка от класа, и ми се прииска да видя какво творите заедно със съпруга в къщи.
Снимай на воля и давай да видим по темата :)
Justy - майстор
Добре дошла и от мен :)
ironlady - модератор
:winken: Здравей и добре дошла!
Пожелавам ти безпроблемен ремонт, пък ние ще помагаме с каквото можем :wink:
мерси за топлото посрещане.За съжаление так асме разбутали вкъщи, че сега не е за показване. От новия ремонт правя чинно снимки и ще кача в най-скоро време. Хубаво лято на всички :)
Тани - модератор
Добре дошла и от мен! Тук ни харесват снимките по време на ремонти така че можеш да снимаш на воля! Почти всички сме минали през това и знаем как е!
Вижте от нищо неща,кака префасонирах шкафа за обувки смалко эантазия и лепило......[/url]
escutcheon - специалист
калинка малинка написа:
Вижте от нищо неща,кака префасонирах шкафа за обувки смалко эантазия и лепило......[/url]
:supz: :shocked: :weedman: :partyman:

Тема "Здравейте и от мен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: