Здравейте, момчета и момичета! Много ме е срам, че чак сега открих тази тема във форума. От май месец съм заформила голям калабалък у дома с построяването на една пристройка и като ви намерих, чак подскочих от радост. Обаче от зор четях повечето най-горните теми от форума-за съветите и препоръките по ремонтите... Малко ме олаби нервата покрай строежа-преполовихме го и .... чак сега погледнах надолу във форума.
и
искам и аз да се представя:
казвам се Наталия. Разбирам от шев и кройка най-добре, макар че съм учила доста други неща. От онова поколение съм, дето бай Тошо искаше да ни направи всестранно развити личности, та..... Пък и живота ни понаучи на доста неща. У дома си правя всичко сама: от проектиране на мебели, разкрояването им и ... всичко.. претапицирах си дивана и столовете. Е, имам си и помощници-юркам ги като фелдфебел, ама в работат си съм като мушица-кротка, тиха, само да не ме видят колежките, какъв цербер съм у дома
. Друго не се сещам какво да спомена, освен, че сте един прекрасен форум, който страшно ме кефи и с голямо удоволствие черпя от вас идеи. Надявам се, че ще ме приемете в голямия си колектив... поне да гледам, ако не... да почиракувам малко...

казвам се Наталия. Разбирам от шев и кройка най-добре, макар че съм учила доста други неща. От онова поколение съм, дето бай Тошо искаше да ни направи всестранно развити личности, та..... Пък и живота ни понаучи на доста неща. У дома си правя всичко сама: от проектиране на мебели, разкрояването им и ... всичко.. претапицирах си дивана и столовете. Е, имам си и помощници-юркам ги като фелдфебел, ама в работат си съм като мушица-кротка, тиха, само да не ме видят колежките, какъв цербер съм у дома