• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
NatalyTake - специалист
Здравейте, момчета и момичета! Много ме е срам, че чак сега открих тази тема във форума. От май месец съм заформила голям калабалък у дома с построяването на една пристройка и като ви намерих, чак подскочих от радост. Обаче от зор четях повечето най-горните теми от форума-за съветите и препоръките по ремонтите... Малко ме олаби нервата покрай строежа-преполовихме го и .... чак сега погледнах надолу във форума. :? и :? искам и аз да се представя:
казвам се Наталия. Разбирам от шев и кройка най-добре, макар че съм учила доста други неща. От онова поколение съм, дето бай Тошо искаше да ни направи всестранно развити личности, та..... Пък и живота ни понаучи на доста неща. У дома си правя всичко сама: от проектиране на мебели, разкрояването им и ... всичко.. претапицирах си дивана и столовете. Е, имам си и помощници-юркам ги като фелдфебел, ама в работат си съм като мушица-кротка, тиха, само да не ме видят колежките, какъв цербер съм у дома :-D :-D :-D . Друго не се сещам какво да спомена, освен, че сте един прекрасен форум, който страшно ме кефи и с голямо удоволствие черпя от вас идеи. Надявам се, че ще ме приемете в голямия си колектив... поне да гледам, ако не... да почиракувам малко...
asinka - специалист
Изкефи ме тотално!
Адмирации, Тали!
А като разбираш от разкрояване на мебели, ще помагаш ли :razz: ?
NatalyTake - специалист
:) Ще помагам Наси с каквото мога. Никой не се е родил научен, въпросът е да пожелаеш да се научиш. От там нататък всичко е да повярваш в нашия с теб девиз: "Няма начин да няма начин!"
Стефан - майстор
NatalyTake написа:
.... От онова поколение съм, дето бай Тошо искаше да ни направи всестранно развити личности, та..... Пък и живота ни понаучи на доста неща. ...
Бай ти Тошо не само искаше, но и ни направи такива. :? Според мен, де. Въпреки, че преминаваме през перипетиите на тоталното отричане на очевадни истини. Не съм член, и не съм бил на никаква партия. Такъв и ще си остана. Жалка картинка сме в момента. В съвременния живот няма нито качествено образование, нито икономика, нито планиране, нито ред, нито законност, НИЩО... Има обаче много скъпи автомобили, огромно количество таратайки от запад, има софийски боклук/ който не е само на софиянци, а на всички, населяващи и препитаващи се в София /, има корупция, рекет, печалбарство от прекупвачество, и т.н.
Затова не спирам децата ми да живеят и работят в чужбина.

Разбирайте ме както щете.

И аз се срамувам от управлението на собствената си Родина от вече 19 години. Сори!
Последна промяна от Стефан на пет яну 02, 2009 7:55 pm, променено общо 1 път.
Харалампи - специалист
Добре дошла във форума. Тук много се радваме на "мъжките" момичета, които не се страхуват да си изцапат ръцете. А бе ако е въпрос и на женствените се радваме, особено Прасчо. :lol: Чудесно е че си с нас, дано да сме ти полезни и ти на нас.
shotik - майстор
Здравей,по-добре късно отколкото никога,а всяко нещо си има първи път!
Надявам се да ти е интересно и полезно!
jel4o - специалист
Здравей и от мен. Във форума идват все повече мъжки момичета,което е чудесно.Така е в днешния динамичен живот,не може всяка дреболийка да се заплаща на прескъпа цена,затова повечето търсим съвети от този прекрасен сайт. :lol:
NatalyTake - специалист
Ей, jel4o, веднъж ходих до Раднево и много интересин неща видях там. Хората пир вас са много работливи и имаше интересни дворове и още по-интересин идеи -много достъпни за осъществяване и като пари. :-)
UNIOR - модератор
Добре дошла и отмен :)
  • 1
  • 2

Тема "Мене ме е срам... Сори..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: