Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
25th Hour - специалист
На вас ли на мен ли че успях да се добера в този форум...
Казвам се Виктор на 31 години, но изглеждам по млад.

Неженен, обвързан /емоционално и финансово/

Обичам колите, повече old school и по малко новите.
Обичам спорта- но след контузия все още не мога да поритам и в махалата даже.

Не обичам ремонтите- с 2 леви ръце съм, но след викане на неволята си правя сам нещата / има тема/

Работя това което ми е хоби- рекламата във всички видове и категории, телевизия и.т.н.

Вярвам че:

Човек дори за да се продаде добре трябва да може да се презентира.

Всеки е с жената, която заслужава / и аз може да си мечтая за Линда Еванджелиста например/ ама съм си с моето гадже.

Ако един мъж поне малко не се интерсува от коли, формула 1 или някакъв колективен спорт- това означава че е гей. Лошо няма 21 век е, но все пак за мен това са признаци кой е срещу мен...
ronik - специалист
Здрасти! То в такъв случай, според теб, преди 100 години всички са били гейове :lol:
25th Hour - специалист
Е да кажем, че сме еволюирали Изображение
asinka - специалист
Здрасти и добре дошъл!
rulom - модератор
25th Hour написа:
.......

Ако един мъж поне малко не се интерсува от коли, формула 1 или някакъв колективен спорт- това означава че е гей. Лошо няма 21 век е, но все пак за мен това са признаци кой е срещу мен...
Баси, за ракията нищо не каза :wink:
Все пак добре дошъл :) и за да не кажеш че съм гей ще те питам каква кола има комшийката ти :wink:
25th Hour - специалист
Честно не съм ракииджия,но.... имам тетевенска- домашна, троянска купешка и някаква от Ст. Загора да не обидим родата на съкредитоискателката.....

Това за комшииката не го разбрах / глей колко часа е/ ако ми преведеш мога да ти дам адекватен отговор...
rulom - модератор
25th Hour написа:

Това за комшииката не го разбрах / глей колко часа е/ ако ми преведеш мога да ти дам адекватен отговор...
Ми, питам те за жени и за коли :-D значи 100% не съм гей :-D А тетевенската е за мен, там по оня край правят добър материал :wink:
lyki - специалист
25th Hour написа:
Е да кажем, че сме еволюирали Изображение
Здравей и добре дошъл.
А за еволюирането, не съм сигурен че процеса е завършил :?
При някои индивиди се наблюдава деградация :lol:
Lookout2 - помощник
леле тая тетевенската на страшни спомени ме връща :crazy:
оо извинявай добре дошъл :headbash:
Теди - специалист
25th Hour написа:
Честно не съм ракииджия,но.... имам тетевенска- домашна, троянска купешка и някаква от Ст. Загора да не обидим родата на съкредитоискателката.....
Добре дошъл и ако не пиеш да продаваш? :roll: :lol:

Тема "Честито" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: