Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
tonqta - напреднал
Здраво, момци и моми! :lol: Казвам се Антонио! Слушам метъл от 8 годишен... сега съм на 17 :supz: Другата ми страст е дървообработването! :bдh: :lol: И всичко свързано с ремонтите! :) Трудолюбив човек съм... за мързел не искам и да чувам... Ето малко снимки... по-натам още... :cool: :lol:

Жик так

Наздраве! Тука с бира и пача... ох :lol:

Ела, че ми требаш
:lol:
Стефан - майстор
tonqta написа:
... Казвам се Антонио! ... сега съм на 17 :supz: Другата ми страст е дървообработването! .... :lol:
Брей, Антонио! Ти от много малък се подготвяш за "майстор" с тая бира :lol:
tonqta - напреднал
Стефан написа:
tonqta написа:
... Казвам се Антонио! ... сега съм на 17 :supz: Другата ми страст е дървообработването! .... :lol:
Брей, Антонио! Ти от много малък се подготвяш за "майстор" с тая бира :lol:
Пия умерено :lol:

ПС: Да отбележа, не ме възприемайте като някакъв лапешняр, който е с вързани ръце :afraid: :-D Аз ли съм най-младият в този форум :?: :lol:
Стефан - майстор
Не съм казал, че си с вързани ръце. Само дето си мисля, че само с ръце не става. Нужно е да си завършиш и образованието. Тогава ще видиш за какво говоря. И не ми се сърди за съвета. Просто помисли защо го казвам. :?

Не знам дали си най-младия, не водя статистика. Имаше едно момче, дето беше вързало няколко кабела и крушки, и се изявяваше в Електротехника.
vidrata - специален-специалист
Здрасти Тонка.
Ти си младо момче не се занимавай с нас в тоя форум :lol: .Гледай мацките и това е .За тук имаш време , пък както решиш.
Ааааааааа -хеви метъл копеле.

Изображение
tonqta - напреднал
Стефан написа:
Само дето си мисля, че само с ръце не става. Нужно е да си завършиш и образованието.
Разбирам, приятелю! Трябва и акъл... работя по въпроса... :) Живот и здраве, като завърша ще се опитам да се реализирам в тази насока...
Последна промяна от tonqta на пон фев 09, 2009 6:31 pm, променено общо 1 път.
housedoktor - майстор
Угаси църквата бе пич :-D А иначе-heavymetal forever :supz:
tonqta - напреднал
vidrata написа:
Здрасти Тонка.
Ти си младо момче не се занимавай с нас в тоя форум :lol: .Гледай мацките и това е .За тук имаш време , пък както решиш.
Ааааааааа -хеви метъл копеле.

Изображение
Е къде без мацките :lol: Ааа, форума адски много ме кефи :) и да :supz:
Стефан - майстор
tonqta написа:
Разбирам, приятелю! Трябва и акъл... работя по въпроса... :) Живот и здраве, като завърша ще се опитам да се реализирам в тази насока...
Добре си решил. Докато завършиш средно, после евентуално и висше, доста вода ще изтече. Всичко се променя, включително и хората. И става доста интензивно в последните години. Може и друг акъл да ти дойде в главата.

И най-важното - учи езици. Английски, френски, немски, испански. Не се знае накъде ще духне вятъра :?

Тема "Хеви метъл копеле, църквата гори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: