Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Бат Иво - специалист
Регистрирах се на 17.12.2009г.Получих писмо от купидон незнам си кои....../трябва да получите писмо от адм.за активация/ и си няма и няма и немога да влязя!Е одеве пробах на Богоявление и о чудо влезох!И то без писмо от админ. =D>
eva2 - специалист
Просто чак сега те е активирал...това е.
Нищо де ,нали вече си тук :) добре дошъл :)
Бат Иво - специалист
Е добре заварил!Честита нова година на всички сръчковци и несръчковци!Бъдете живи и здрави и все така творящи!
shotik - майстор
Здравей,добре дошъл !
Като си в Испания ,ще ни намериш ли материали от някой техен форум ,приличащ на нашия или там няма такива ?

:-D :prost: :thumbs::?
Бат Иво - специалист
Имаш предвид снимки и съвети и идеи? Само да разуча начина за качване на снимки щото несъм много на ти с комп.!Това е първият форум в които трябва да смалявам снимки.Моите са все по2-3мб.
Takezo Sensey - модератор
Бат Иво написа:
Само да разуча начина за качване на снимки щото несъм много на ти с комп.!
То и аз не съм в час 'ма се уча, а добре дошъл !
Бат Иво написа:
Това е първият форум в които трябва да смалявам снимки.Моите са все по2-3мб.
Е баш това не е задължително, може да качваш и някъде в галерия(и) и ( или ) да копираш и пействаш мястото където се намира снимката като ползваш и е тия пинизи : :arrow: , а между тях постваш "пропътрито" на снимката . :-D
masterrichi - специалист
Здравей колега на имела ти пратих една много лесна програмка за редактиране на снимки.
Бат Иво - специалист
Ето ме и мен.

Прикачен файл

segovia-048.jpg
segovia-048.jpg (212.62 KиБ) Видяна 3235 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Бат Иво написа:
Регистрирах се на 17.12.2009г.Получих писмо от купидон незнам си кои....../трябва да получите писмо от адм.за активация/ и си няма и няма и немога да влязя!Е одеве пробах на Богоявление и о чудо влезох!И то без писмо от админ. =D>
Привет!
Това е проба, колко можеш да удържиш :lol:

Тема "Най после!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: