Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
te_dda - специалист
здравейте и от мен !! на 35г, сф, омъжена, с две деца, анестезиологична акушерка и по професия, и по хоби :lol: ( едното )..другото ми хоби е рисуването и всякакви приложни щуротии от типа "/ направи си сам"...постоянно пребиваваща в други форуми,в които вече сме си казали отдавна интересните неща:) и сега се подписвам просто по домова книга...така че се радвам,че намерих нещо ново и интересно...!
Последна промяна от te_dda на ср дек 30, 2009 1:05 am, променено общо 1 път.
torbalan - Дървен философ
ми изфукай се с нещо нарисувано де :)
rulom - модератор
Добре дошла !
Всякакви щуротии, тип "Направи сам" се приветстват :)
EDI - майстор
Здрасти и добре дошла...... :)
asinka - специалист
Добре дошла :)
Имаме нужда някой да ни поразмърда, че сме се отпуснали :)
te_dda - специалист
о, мерси за топлото посрещане :roll: :wink: :wink:

освен направи си сам много обичам и ремонти , за разлика от мъжа ми, който като чуе тая дума се изприщтва :-D :-D ..та сега докато ви поразгледам форума , който изобщо не е малък, ще преспя няколко дфена пред копмпа..... и явно въпреки к4ризи и бедности все още има хора, които като мен искат жилищата да и изглеждат добре ( е , тва какви са възможностите е отделен въпрос...) и понеже половината апартамент е ремонтиран, но другата половина остана, та и ремонтните теми са ми много интересни и актуални , така че и там ще се срещаме :roll: :roll:

а ето иначе в свободните вечери какво си творя :roll:

Изображение

Изображение
sasooooooooo - "специалист"
te_dda написа:
..та сега докато ви поразгледам форума , който изобщо не е малък, ще преспя няколко дфена пред копмпа.....
Ааа и аз така си мислех, и ето вече колко време не мога да го изчета :-D

Тема "е щом е такава традицията, то..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: