Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
2betrendy - специалист
здравейте, казвам се Нели и съм по принцип от Бургас, но живея от 12 години в Германия. От скоро имаме нов дом - 80-100 годишна къща (не се знае точно), която реставрираме от година и половина. Останаха малко довършителни неща и двора.

Искам да благодаря на всички (модератори и участници) за този страхотен форум! =D>
Ако мога да помогна с нещо - превод от немски на български, справка кое колко струва в Германия и т.н., просто ми пишете. :)
JOUO - специалист
Добре дошла при нас! :)
Takezo Sensey - модератор
Привет и добре дошла !
2betrendy написа:
Ако мога да помогна с нещо - превод от немски на български, справка кое колко струва в Германия и т.н., просто ми пишете. :)
Много ще се радвам ако може да удариш едно рамо за ... чакам само единa : "password" и ще те потърся ако го закъсам с немския .

===========================================================================================

ps.: Стефане, това видя ли го !?
2betrendy написа:
...Искам да благодаря на всички (модератори и участници) за този страхотен форум! =D>
Супер, имало и доволни тука ! :liebhab:
2betrendy - специалист
мерси :)

Takezo Sensey: да, няма проблем :)

а за форума - ме ми е цел да ви се "четкам", просто намерих наистина доста интересни идеи, статии и коментари. Прочетох доста различни мения и мога да кажа, че понаучих неща, които преди това не знаех. А иначе както и в реалния живот - за едни е о.к., на други все нещо им е криво и т.н. - не може да се угоди на всички :wink:
EDI - майстор
Здрасти...... :) ........я по-нататък дай малко снимки на тази къща.
sasooooooooo - "специалист"
Привет.
Винаги се радваме, когато някой качи и снимка с представянето си :)
2betrendy - специалист
sasooooooooo виждам че си ми градски. Да не се познаваме ? :)

а ето и снимки на къщата отвън. До двора и фасадата не сме стигнали още ... заплануван е за това лято живот и здраве. :)

Прикачен файл

5.jpg
правят покрива
5.jpg (104.69 KиБ) Видяна 4442 пъти

Прикачен файл

4.jpg
сега с 4 прозореца
4.jpg (73.9 KиБ) Видяна 4442 пъти

Прикачен файл

3.jpg
мдааа... и покрива попроменихме малко на тази страна
3.jpg (80.98 KиБ) Видяна 4442 пъти