• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Chefo77 - майстор
Привет!
Именован съм Стефан, роден във Варна, по настоящем на 32 плътни изживяни години. Възпитаник на ТМЕ-Варна (оттам биотехник по диплом), после малко оказармен (нищо по книжка) и след това ... ааах, Технически Университет - Варна. Сърдечно благодаря на всичкото доцент, професор и подобни интелигентни люде, които ме изтърпяха по време на 6-те ми години там. Обучението приключи с бакалавърска степен, последвана от магистърска по Екология и Опазване на Околната Среда. Успех няма да споменавам, че ми е малко неудобно, но ще споделя, че имам награда от кмета на Варна :)
Дотук всичко ОК, но живота и финансите ме тласнаха към друга професия, а именно - монтаж на естествени и ламинирани подови настилки - сиреч паркет и ламинат. Нерде екология, нерде паркет, нали :) След 3,5 години под чуждо шефство, вече се занимавам самосиндикално (разбира се - не без подкрепа от няколко фирми и еднолични люде). Данъците си ги плащам, държа да го отбележа, за да няма лоши помисли. Опитвам се да действам по най-коректния начин за реклама - като просто си върша работата, и то по начин да не ме е срам от резултата. Има неща, които не се купуват с пари и не се правят за пари :wink:
В семеен план съм много добре развит - имам прекрасна съпруга и две страхотни дечица - момче на 3 години и 2 месеца и дъщеричка на 9 месеца. Дай Боже всички да са ми живи и здрави, че без тях е пусто :(

Ето една снимка, май сте ме виждали някъде :)

Прикачен файл

P1090741_1.JPG
P1090741_1.JPG (196.51 KиБ) Видяна 3942 пъти
Последна промяна от Chefo77 на чет мар 11, 2010 10:43 pm, променено общо 1 път.
BLUEFEN - специалист
казва се........ Добре дошъл !
Chefo77 - майстор
Това в кръга на шегата, естествено, ето нещо по-нормално и нещо при по-ненормални обстоятелства - например на национален събор, в палатка при зверски дъжд отвън (и отвътре, естествено)

Прикачен файл

P1090005_1.JPG
P1090005_1.JPG (80.49 KиБ) Видяна 3966 пъти

Прикачен файл

Sybor.JPG
Sybor.JPG (89.85 KиБ) Видяна 3966 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Привет! Добре дошъл.
Тани - модератор
Добре дошъл и от мен!
2betrendy - специалист
:) добре дошъл и от мен