• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
itev - специалист
Отдавна влизам тук като гост и "подкрадвам" туй-унуй от по-напреднали колеги, но едва сега събрах смелост да се регистрирам и да стана малка част от това прекрасно начинание :)
По професия съм биолог, но съдбата, лашкайки ме насам- натам, ме подготви и като човек подразбиращ от доста неща свързани със строителството, и не само .... :wink: :-D
В подкрепа на това ще кажа, че в къщи и на вилата, въпреки направените страхотни преустройства, до сега не е стъпвал майстор O:)
По натам се надявам, да ви покажа един почти завършен проект на лятна кухня + BBQ +баня. :cool:

Освен майсторенето, другата ми страст е http://citroen-bg.net/forum/index.php и всичко свързано с тази марка. Особено колите преди 2000г. След нея, всичко е конфекция, родена от глобализацията.

Но стига толкова, да не досадя.
Ето ме и мен:

Прикачен файл

EGO.jpg
EGO.jpg (91.1 KиБ) Видяна 3777 пъти
javor4o - специалист
Баш ми е драго :winken:
Давай да видиме вилата !:-D :lol: :-D
EDI - майстор
Айде, добре дошъл...... :)
Теди - специалист
Привет значи и ти караш Ситроен преди 2000 като мен :-D
itev - специалист
Благодаря на всички за приведствията :winken:

Теди, ела във ситрофорума (ако не си го направил вече) има интересни теми и там.
Както и свестни хора
:-D
Да не се счита за вербуване на хора :-D :-D, защото проблематиката е коренно различна.
solo5 - майстор
itev написа:
Освен майсторенето, другата ми страст е http://citroen-bg.net/forum/index.php и всичко свързано с тази марка. Особено колите преди 2000г. След нея, всичко е конфекция, родена от глобализацията
Привет и от мен :winken:
Изгарям за един Citroen C5 от 2001г, ама пуста криза :?
гледам, че са станали по 6000лв да видим кога ще мога да си го позволя :roll:
sasooooooooo - "специалист"
Здрасти, здрасти.
itev - специалист
Соло, решиш ли го - свиркай!
Такава агитка от познавачи ще ти осигуря, че джамбазина пишман ще стане!
А, иначе съветът ми е С 5 ІІсерия. Всичко от І серия като проблеми е изчистено. Ама и парите са други.......
И както казват : друга бира
:wink:
Армагедон - специалист
Здрасти брател, от форума съм убеден че ще добиеш още знания :yawinkle: :yawinkle:
  • 1
  • 2

Тема "Привет и от мен, на по-можещите и знаещите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: