Здравейте и от мен   казвам се Страхил на 46г. и съм от В.Търново.По професия съм механик- ремонт на металорежещи машини с ЦПУ  и работя в сервиз за такива.И понеже си харесвам професията съм я превърнал в хоби(освен ходенето за риба
 казвам се Страхил на 46г. и съм от В.Търново.По професия съм механик- ремонт на металорежещи машини с ЦПУ  и работя в сервиз за такива.И понеже си харесвам професията съм я превърнал в хоби(освен ходенето за риба  )В свободното си от служебна работа и риболов време се занимавам с дърводелски работи,въстановяване на стари моторетки и с това да си кърпя старото жигули.абе професия и занимания близки до тея на археолозитеЩе се радвам ако мога да помагам на хората във форума с идеи
 )В свободното си от служебна работа и риболов време се занимавам с дърводелски работи,въстановяване на стари моторетки и с това да си кърпя старото жигули.абе професия и занимания близки до тея на археолозитеЩе се радвам ако мога да помагам на хората във форума с идеи   ,а и те на мен.Приятно ми е !
 ,а и те на мен.Приятно ми е !

казвам се Страхил на 46г. и съм от В.Търново.По професия съм механик- ремонт на металорежещи машини с ЦПУ  и работя в сервиз за такива.И понеже си харесвам професията съм я превърнал в хоби(освен ходенето за риба
 казвам се Страхил на 46г. и съм от В.Търново.По професия съм механик- ремонт на металорежещи машини с ЦПУ  и работя в сервиз за такива.И понеже си харесвам професията съм я превърнал в хоби(освен ходенето за риба  )В свободното си от служебна работа и риболов време се занимавам с дърводелски работи,въстановяване на стари моторетки и с това да си кърпя старото жигули.абе професия и занимания близки до тея на археолозитеЩе се радвам ако мога да помагам на хората във форума с идеи
 )В свободното си от служебна работа и риболов време се занимавам с дърводелски работи,въстановяване на стари моторетки и с това да си кърпя старото жигули.абе професия и занимания близки до тея на археолозитеЩе се радвам ако мога да помагам на хората във форума с идеи   ,а и те на мен.Приятно ми е !
 ,а и те на мен.Приятно ми е !

. Още един колега в горна възрастова е добро попълнение-опит,възпитание и образование
 . Още един колега в горна възрастова е добро попълнение-опит,възпитание и образование  . Това май е истината .
 . Това май е истината . 

и благодаря за посрещането!
  и благодаря за посрещането!