Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравейте,казвам се Георги Черников Иванов,на 54 години,семеен.По професия съм ел.техник,но съм работил като тракторист,после в хим.завод,след това в металообработващ завод и накрая в дърводелска фирма която напуснах миналата година поради семейни причини.Хобито ми е дърводелство , рибарлъка,чат-пат ковано желязо и други щуротии.Просто не мога да стоя на едно място.
nikolaytatarov - специалист
Здравеи ,радвам се да се запознаем и се надявам да намериш интересни насоки на хобитата си в този форум.
andro440 - майстор
nikolaytatarov написа:
Здравеи ,радвам се да се запознаем и се надявам да намериш интересни насоки на хобитата си в този форум.
osobeno ...как се прави от коня пастърма подобна на телешка и как се пие виски джак с пуканки на микровълнова ,как се прави боб н
в гърне -на фурна и дървен кон ,от една талпа !
krasko_ood - специалист
За да не трупаме много плява във форума предлагам на модераторите да обособят 28 теми за 28 области в раздела "да се запознаем". В тая връзка предполагам че Алцек няма да се сърди че използвам неговата тема за моето представяне.

Та по същество.
Казвам се Красимир Георгиев. Работя в държавна администрация. В извън работно време се занимавам с пчеларство. Земеделието ми е страст. Покрай пчеларството си изпатих с кошерите и по неволя започнах да се уча на дърводелство за да мога да си ремонтирам сам кошерите. Следя с интерес статиите за дърводелството. Имам желание да си оборудвам мини дърводелска работилничка за да си правя ремонти, а защо не и кощери :)

Тема "Привет от Русе" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: