• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.

Къде да направим срещата

14%
В Костенец
4
25%
В Троян
7
21%
Където и да е, ще отида
6
11%
Не бих отишъл на такава среща
3
29%
Имам желание да присъствам, но нямам възможност
8

Общо гласове: 28

bulhomes2 - майстор
При нови предложения ще разширим анкетата.
Последна промяна от bulhomes2 на ср мар 26, 2014 5:27 pm, променено общо 1 път.
kuuuuuul - майстор
Гласувах за Костенец,ама и за Троян съм навит,за съжаление миналия път не можах :partyman:
Johny - майстор
Категорично не съм съгласен с този вариант на анкетата. Решили сме да се съберем и да си изкараме хубаво. Въпроса е КЪДЕ? Знаеш ли колко ми дреме за това, кой няма да дойде и защо, или пък че някой не се интересува от подобна среща. Той не се интересува, а пък всички трябва да разберем това. Айде моля ти се!!!

Ако искаш да изучаваш общественото мнение, прави друга анкета. Всеки ден си го мерим по различни поводи и сега пак ще се занимаваме с глупости.
Форума бил качествен, интересен :?, а не могат да се съберат 5 човека на кръст, да пием по една ракия и да си поговорим. Добре че и жените бяха с нас в Троян. Я виж на Софийската среща колко народ бяхме. И от всичките останахме във форума само Ткезо, аз, Шотик и Светли/без да съм сигурен за повече/. В същото време мога да кажа колко хора от цялата тайфа вече не са във форума/защо ли?/.
Някои вече го казаха за анонимността и за слабият интерес.

PS Кажете за датата.
Тани - модератор
Джони, така анкетата е много по-обективна, защото ако има примерно 20 човека на които не им пука къде е, 10 за Троян, а 3 за Костенец, ако онези 20 гласуват само за двата отговора, могат да обърнат резултата, въпреки, че биха отишли и на двете места и така да се лишим от 10 госта!!!

Има хора, които гласуват в анкетите, въпреки че не ги засяга проблема - е има бутончета и за тях! Да гласуват хората, няма да им чупим хатъра! Ако няма бутончета и за тях - за какво ни са резултатите, като няма да имат нищо общо с реалността - 100 гласа за 20 посетителя на събитието!

В крайна сметка за един от двата града ще има повече желаещи. Е, там ще е сбирката - НАЛИ ТОВА ТИ Е ЦЕЛТА? Ще имаш конкретен отговор. Защо недоволстваш?
Johny - майстор
Не си прав. Въпроса е към тези, които имат намерение да присъстват. Хайде помисли малко - гласуват 100 човека за среща в Горно Надолнище, а 15 от присъстващите 20 са пожелали да е в Долно Нагорнище! Е кво научаваме от анкетата. Гласуването от спортен интерес няма нищо общо с реалните предпочитания. Дай да дадем и по 5лв. за глас, за да има по-голяма представителност.
Казах - това не е анкета за изучаване на общественото мнение, моля ти се, не се занимавай с глупости! Защо му е на някой да гласува, след като няма намерение да идва?!

Ами в момента 20.39ч от 7 гласа, само 2 са за конкретният повод /по 1 за двата града/. Е това за какво ти говори? Да ме прощават другите, ама хич не ме интересува в случая тяхното мнение. :|
Последна промяна от Johny на ср мар 26, 2014 8:43 pm, променено общо 1 път.
shotik - майстор
Гласувах за Костенец,защото до Троян съм идвал няколко пъти преди 12 години и не съм запомнил всичко,особено в града,но ако е там ,ще разгледам картите и ще дойда ,но само за 17 май,събота,също за един ден ще бъде ако е и в Костенец.
Тани - модератор
Хващам се на бас за 100 лева, че присъстващите ще са по-малко от гласувалите! Мислиш ли, че вече има сигурни
Общо гласове : 16


Уж не ми изглеждаш толкова наивен :?
Johny - майстор
Е ти за това разширяваш обхвата на въпросите - за по голяма точност, нали!
alsted - майстор
Чудя се дали града изобщо има значение. Дали ако все пак е друг, активността няма да е по-висока? Защо ли не се предлагат и други места за среща? Като че ли на никого не му се занимава с организация ... А бих казал, че такава почти не е необходима. Важна е бройката и едно телефонно обаждане за резервация. Та дали да не се предложи и такъв вариянт, като се уточни, че предлагащия го не е длъжен да се заеме с организацията.
  • 1
  • 2

Тема "Къде да направим срещата" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: