• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.

Защо не бихте отишли на форумна сбирка?

27%
поради финансови ограничения
8
7%
поради вероятното разкриване на самоличността ми
2
20%
не си падам по срещи с непознати
6
17%
далече ми е
5
13%
транспорта ми е проблем
4
7%
имам различни разбирания за приятно изкарване
2
10%
други лични съображения
3

Общо гласове: 30

alsted - майстор
Пускам тази анкета с идеята да се предложат максимално удовлетворяващи условия, с цел да се максимизира посещаемостта, може би и за напред ... Факт е, че темата се разглежда от много потребители, а активността е направо нищожна. На какво се дължи факта - някакво нездраво любопитство или не най-уместно направени предложения? Моля подскажете. Може и на лични. Гарантирам абсолютна дискретност и почтеност!

П.П. Благодаря на първите отзовали се! Направих анкетата и с цел анонимно всеки да "сподели" какво лично го спира и в същото време да не получи лични нападки. Така че - хайде и други! По-смело, моля :yawinkle:
Последна промяна от alsted на пет мар 28, 2014 8:27 am, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
Добави и още една, докато няма някой гласувал - "Не ми се занимава/Мързи ме" :lol:
galin56 - специалист
Аз не се притеснявам да го споделя и неанонимно. Финансово не ми е проблем. Или, че някой ще ми види физиономията на живо още по-малко. Транспорта и отдалечеността от една страна и второ незнам колко ще ми е интересно и забавно на такава среща като гледам как 90% от съдържанието на темите понякога е изпълнено с безсмислени спорове и заяжданици. Има разбира се и пичове - като Стив1961, Фиката, Хидразин, Еди и други да неги изреждам всичките, които наистина помагат на хората без заяждане и би ми било интересно да се запознаем. Но честно казано транспорта ми е малко проблемен защото в момента съм без кола(продадох я).
EDI - майстор
И при мен единствената сериозна спирачка е транспорта - нямам кола, и донякъде характера на работата ми / не знам какво ще стане месец напред/, няма друго нещо, което може да ме спре.
alsted - майстор
EDI, никой не знае какво ще стане месец напред. Аз имам болни възрастни родители ... (да не дърпам дявола за опашката ...). Работя на график, но ако някой примерно се разболее всички сметки отиват на кино. И все пак някои неща трябва да се планират по-отдалече.
По повод транспорта. Бяха изказани мнения, че той не е типична пречка. Аз не съм съвсем убеден и затова ви питам в анкетата. Мислех да добавя: "ако е на място, до където се стига с удобен обществен транспорт", но ми стори, че много ще се разтегне питането. Все пак всеки може да го добави като предложение - защо не се направи в Пловдив, Стара Загора или който и да е град с удобен ж.п. и автобусен транспорт (ако предпочита на "лични").
EDI - майстор
Аз работата я добавих, понеже имам седмични дежурства по къс график /за месец напред/ и не мога да напускам града през тази седмица, но това някак се оправя.Иначе само транспорта е проблем, но не и нерешим.
bulhomes2 - майстор
galin56 написа:
... незнам колко ще ми е интересно и забавно на такава среща като гледам как 90% от съдържанието на темите понякога е изпълнено с безсмислени спорове и заяжданици...
Явно не си виждал темата за предната среща.
alsted - майстор
Да конкретизирам малко нещата откъм финансовата страна. Нощувка във ведомствена, доста добра за хижа - 15лв, във вила Констанция - 20лв. Ако сме на хижата - другите разходи са пътни и кой-каквото си донесе. На вилата - кой-каквото си поръча в кръчмата (+ пътните).
Пътните - всеки може да си направи справка колко ще му струва идването до Костенец (с кола, автобус, влак ... на стоп :wink: ). Отделно, наистина може да се договори някакво "комбинирано" пътуване между някои ... Идва ми да пусна анкета с конкретни суми, които принципно бихте могли да си позволите да жертвате, но ... Нещо несериозно ми звучат все пак отговорите там.
Предлагам: всеки, който най-малкото, има желание, има възможност да жертва някаква минимална сума (най-добре направо да я спомене), да ми се обади на лични. Ако се получи някакво обобщаващо желание, ще направя максималното за реализирането му! До тук, като че ли си разчесваме клавиатурите, както обикновено ... против скука :oops:
pavkatay - майстор
Нещо замря темата....
kozl - майстор
Ми то тва е болна тема.
Тия дето имат финансова възможност - нЕмат време или не им дреме. Тези дето искат немат и време и пари и коли.
А тези дето имат всичко - направи си сам им не требе.
И накрая може би и причината да е в опасението от разликата в действителността и представите.
А иначе срещите си текат писмено и в картинки, форумно както бих казал :)
  • 1
  • 2

Тема "Още за срещата" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: