• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
ОЧЗ - помощник
Здравейте форум :o

Малко завиждам на оправните хора. Как намират точните неща, от нищо нещо правят със собствените ръце:!: Мене по скоро ме бива локуми да разтягам.... Много интерсно място, с удоволствие чета(и ще чета, току що се регистрирах) темите. Има дух на творчество, колегиалност, подкрепа. Много приятно местенце!

Да благодаря на Expander за помощта при регистрация, хи хи ;-). Сигурно ще ме убие ако види този пост.

А за мене ?? Хмм... обичам да играя скуош, мания направо, тази събота и неделя ще има състезание. Да заповяда, който проявява интерес в Изи клуб с студентски град :-). Бачкам от няколко години като програмист. Много се пътува по света.. Живея в нов :sad: апартамент от година вече... а нищо не е оправено вътре.. Сам си направих :?: легло и шкафове :?: балатум на пода.. и толкоз. Със сигурност много неща ще науча от тука. Благодаря на всички за споделените мнениея, за да стане такъв хубав и полезен форума, та да се учат такива като мен.

Гледах постовете на предишните новаци и хубавци, хи хи. Я и аз да сложа снимка. Свободен съм, но ако има свободни мацки, да не се занимават с мене, че уж остарях пък съм пубертет все още.

Ще отворя тема след време как ще боядисам телефона си..

Приятна седмица! Дано се радвате на снега, че ще го има в изобилие тази зима. Поне се надявам, за да се карааат ски.

Прикачен файл

IMG_7740.jpg
IMG_7740.jpg (94.77 KиБ) Видяна 3651 пъти
ОЧЗ - помощник
И поздрав с тази песника:

http://www.youtube.com/watch?v=IIFbRoYkmwE

Сигурно сто пъти я чух тази сутрин..
UNIOR - модератор
Добре дошъл сред нас, песничката е стахотна мерси за поздрава, Laura Pausini е страхотна, много се радвам като чуя нейна песен.

Честито за новото жилище, и няма какво да чакаш запрятай ръкавите и почвай ремонта :-D
UNIOR - модератор
Първия ми братовчет носи същата фамилия, не че е нещо ама знайшли рода може да излезем :lol:
ОЧЗ - помощник
UNIOR написа:
Добре дошъл сред нас, песничката е стахотна мерси за поздрава, Laura Pausini е страхотна, много се радвам като чуя нейна песен.
Здрастиии :-)
вече и аз съм и фен, днес открих какво бляскаво рубинче е! Страхотен глас. Как се разлива...

UNIOR написа:
Честито за новото жилище, и няма какво да чакаш запрятай ръкавите и почвай ремонта :-D
А дее :-). Бащата къвто е майстора само се обажда от Благоев (аз съм в Сф) и "айде ще правим ли нещо".

Имам вече някои идейки. Ще почна с гардероба в мокрото, и коридора. Смятам да ги направим (с бащата, аз само с гледане и идеи), вградени. Едната стена, около 1м, смятам да я бутна. Барплод да оформи кухн. бокса в хола. Два вида ламиниран паркет. И парички.

Братовчед ти окъде е? Ти откъде си?
ОЧЗ - помощник
Опс, съжалявам, видях че си от Казанлък! Много хубаво градче с хубави хора :-)
ironlady - модератор
А добре дошъл :wink: :winken: :winken: :winken: ....

Успех с ремонта! Ние сме насреща с каквото може ще помагаме...особено ако има нещо за доизпиване и доизяжване :wink: :-D
ОЧЗ - помощник
ironlady написа:
А добре дошъл :wink: :winken: :winken: :winken: ....
А добре заварил(а) :-)
ironlady написа:
Успех с ремонта! Ние сме насреща с каквото може ще помагаме...особено ако има нещо за доизпиване и доизяжване :wink: :-D
Ремонта по натам. Сега първо да се обзаведа с фотоапарат. И смятам да документирам един проект - боядисване на втора употреба телефон. Той е втора употреба.. ама е цял компютър, с Windows Mobile, въртящ и чувствителен на допир екран, пълна клавиатура(автоматично светеща при тъмно, има сензор за светлина), тонколони, 2 камери и сума ти софтуер.

Цялата тази картинка се разваля от малко очукани, износени, одраскани капаци. Почнах да проучвам как може да се боядиса... Направих проба.. Но хайде по натама ще опиша подробно. Мнения и съвети ще са добре дошли :-)

Мерси, приятна вечер ти желая!
ОЧЗ - помощник
ironlady написа:
Ние сме насреща.. собено ако има нещо за ... доизяжване :wink: :-D
Ооо :-) с удоволствие посрещам и нагощавам гости :-D.
CARRION - специалист
ironlady написа:
Цялата тази картинка се разваля от малко очукани, износени, одраскани капаци. Почнах да проучвам как може да се боядиса...
Само прахова боя ще ти оправи капаците качествено
  • 1
  • 2

Тема "Васил Кърпачев" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: