• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Natalka - специалист
Здравейте. Чета ви от доста време и с много неща сте ми били полезни, така че ми се иска на всички ви да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, че правите това място уютно и достъпно дори за " аматьори" като мен. :)
Казвам се Наталия, занимавам се с декоративни покрия и бои. Не мога да кажа, че съм кой знае какъв "специалист", но ако мога да бъда полезна с нещо за мен ще е удоволствие. :)
Ето ме и на снимка :

Прикачен файл

prezentacia_Varna.jpg
prezentacia_Varna.jpg (51.4 KиБ) Видяна 4102 пъти
UNIOR - модератор
Добре дошла сред нас :winken: с пожелание да си бъдем взаймно полезни :)
Natalka - специалист
Благодаря ви. :)
asenlynch - специалист
Здравей, Наталия!Добре заварила! :)
darken_nz - специалист
Не мога да кажа, че съм кой знае какъв "специалист", но ако мога да бъда полезна с нещо за мен ще е удоволствие. Smile
Добре дошла ,Наталия :)
Никой не се е родил научен :)
Сигурен съм ,че ще бъдеш много полезна
Още веднъж добре дошла ,Наталия ! :2thumbs:
Чопър - специалист
Добре дошла! Всъщност и аз съм Наталия... Ще помагаш,нали? :lol:
CARRION - специалист
Мара и от мен.
Интересува ме с какви покрития и бой се занимаваш, защото имам един конкретен въпрос за едно покритие но незнам как се казва и по какъв начин се прави. Основно съм го виждал по отоплителни печки, цветът е кафяв и седи на едри грапавини като основата му е черна. :?
Не гарантирам, че формулировката ми е точна. :-D
Natalka - специалист
Благодаря на всички ви за топлото посрещане. :)
CARRION, по-точно казано се занимавам с декоративни мазилки,интериорни и екстериорни бои, различни видове лакови покрития, препарати тип "антиграфити", препарати против мухъл, специаизирани бои за метал, дърво, бетон и т.н.
Това за което питаш нищо не ми говори, за съжаление При нас има лакове, които са подходящи за радиатори, до 180 градуса.
  • 1
  • 2

Тема "Привет и от мен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: