• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Чопър - специалист
:? Отдавна следа темите ,но сега вече сигурно ще имам нужда и от ваша помощ!!!Живея в стара/1919г./къща на 2-3 етажа в центъра на София и мисля ,че има реални шансове за реконструкция,но сигурно ще имам нужда от помощ и идеи... :?
Чопър - специалист
:?: Първо-имам подпокривно пространство ,което бих искала да оползотворя-имам идея да го поизправя/задигна/,но нямам идея как става ,съотвено трябва да е законно ,защото имам много "добри"комшии.Второ-как да направя две стаи с преходен вестибюл /тъмен/в нормално жилище за семейство с едно дете -тинейджър/има нужда от собствено пространство/.Ако някой има идеи ще се опитам да пратя скици....
prascho - майстор
скица и снимки. Понякога ми иде да се махна от София. В момента обстановката от центъра се пренася и при нас в люлин. Блокове гъз до гъз, мърсотия, шум, задръствания....
Palawnik - специалист
Първо преди да започнеш каквото и да е било си направи конструктивна оценка. Вярно ще дадеш някой лев, но поне ще знаеш какво може да направиш и какво не.
Чопър - специалист
:? Kакво е "конструктивна оценка"? И кой я издава?
Чопър - специалист
:shock: И как да направя скица и да я пратя??? :? :? :?
Profi Stroi - специалист
Мнението което е написано май е в раздела да се запознаем
Тук хората слагат свой снимки
Казват по някойя дума за себе си и т.н
Но ти тръгна за весибюла
И така дай да видим сега какво искаш да преустройш така и така си почнала
После може и за себе си да метнеш някое изречение, а и снимка ако сложиш може да се подреди темата :)
Palawnik - специалист
Чопър написа:
:? Kакво е "конструктивна оценка"? И кой я издава?
Общо казано тази оценка казва каква е сградата и нейното състояние към момента и с какво и как може да се натовари допълнително. Кои стени могат да се махна, къде биха могли да сложат нови. Ако трябва да се поставят нови колони т.н. Всичко това е с цел сградата да си остане такава, а не купчина тухли.
Прави се от строителен инженер - конструктор. Строителните фирми, архитектите и проектантите могат да ти предложат такова лице. За такова лице може да попиташ в общината отдел ТСУ - териториално и селищно устройство.
Скицата може да направиш на лист хартия. Слагаш размерите. Не е важно да е красива, а да е вярна. След това снимаш с фотоапарат или GSM.
След това прочиташ тази тема:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=5265
Чопър - специалист
Съжалявам за отклонението от темата...
Чопър - специалист
Това съм аз и умирам за ремонти.....

Прикачен файл

Snapshot of me 6.png
Snapshot of me 6.png (148.7 KиБ) Видяна 4243 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Нова съм и сигурно за дълго" | Включи се в дискусията: