• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
pesho - специалист
От 2 години чета и пиша във форума на "Направи сам" повечето ме познават задочно ,с някой се познаваме лично..Често нападан се хванах,че не съм се представил и може би някой си мисли ,че се крия зад анонимността ,която дава интернет...не,поправям си грешката и ето ме на..Казвам се Петър,на 36 год.,от Пловдив,завършил съм Санкт-Петербургския Държавен Архитектурно-Строителен Университет (СПбГАСУ),специалност ПГС,от 5 години се занимавам със сухо строителство,"обикновен цензура"-даже и не се опитвам да се правя на "гей"....Както се вика :"Прошу любить и жаловать ! "

Прикачен файл

getImage.jpg
getImage.jpg (7.6 KиБ) Видяна 4212 пъти
Последна промяна от pesho на ср юли 09, 2008 11:15 pm, променено общо 3 пъти.
W123 - специалист
Мараа Пешо,
ма много засукана мадама си хванал бееее,браво,нали не е рускиня :-D
pesho - специалист
:-D не е ..това е Емилия-певицата..просто снимка..тъй като мразя да се снимам това е единственната ми снимка в компютъра ми,даже я копирах от един сайт ,в кайто я бях постнал..
W123 - специалист
Малеее как се изложих.Сега пускам Планета и Фен да ги науча че станах за срам.

може би някой си мисли ,че се крия зад анонимността ,която дава интернет...
Той чичо ти Стефан може много работи да си мисли.Има моменти на затъмнения и тогава има доста реална преценка но както и да е че сега ще ме захапе в тема в която нетрябва...
А за анонимността в интернет, това го харесвам понеже падат ограниченията и можеш да си кажеш всичко което в едни нормални взаимоотношения е недопустимо.
pesho - специалист
Това верно,ама пък сме и големи мъже-трябва да си отговаряме за думите си...
LazarGanev - "Велик майстор"
Здрасти и от мен!
pesho написа:
...може би някой си мисли ,че се крия зад анонимността ,която дава интернет...не,поправям си грешката и ето ме на..Казвам се Петър,на 36 год..."
Ми - не, не мисля че е грешка. Поне засега. Защото ако пуснеш някоя снимка някъде из нета (която може и да е чужда), това дали означава, че в по-голяма степен си отговорен за думите си, отколкото преди да я пуснеш?
shotik - майстор
Здравей !!! Надявам се че и в бъдеще ще си помагаме с това което знаем.
Последна промяна от shotik на чет юли 10, 2008 6:54 am, променено общо 1 път.
prascho - майстор
Здраствуйте тавариш комунист
pesho - специалист
здравейте още веднъж ! забележката е вярна и не съм комунист
W123 - специалист
Aбе Пешка,я таман да те питам като си учил в Ленинград.
Вярно ли е това което се говори за красотата на метрото,вдигащите се мостове наистина ли са толкова внушителни,дворци,това-онова...
Предполагам имаш много снимки от там,дай да ги видим че това ми е една от мечтаните дестинации за екскурзия-Москва,Ленинград.
  • 1
  • 2

Тема "Здравейте !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: