От мобилни телефони до цифрови камери
arxd129 - специалист
пет юни 07, 2024 11:31 amhidrazin написа:
Какво си се развикал бре?
Та много си зъл станал, май.

Копнах и пейстнах заглавието на рекламата. Това е! Не съобразих, че е с главни букви. :sad:

Ама - поправих се току що.
Последна промяна от arxd129 на пет юни 07, 2024 12:42 pm, променено общо 1 път.
пет юни 07, 2024 12:07 pmarxd129 написа:

В рекламата, се казва (рекламата навежда на това), че се приемат ефирно (освен други, де) и Нова спорт, Диема спорт, Диема спорт 2, Диема спорт 3. Та ... се замислих... кога ми е убягнал от погледа фактът, че споменатите телевизии се излъчват вече и ефирно?
Сигурен ли си, че последните три се излъчват ефирно?!
Кой луд ще плаща "пакета", при положение..........

Като те жилне Хидрата боли, но приеми го с лечебна цел! Все файда е и от'сякъде.
arxd129 - специалист
пет юни 07, 2024 12:22 pmТрифон П.Трифонов написа:

Сигурен ли си, че последните три се излъчват ефирно?!
Ами не съм сигурен в нищо.
Просто си помислих че някой някъде (от около 500 км примерно) излъчва ефирно въпросните четири телевизии.
Просто - наивинитет. Уви.

пет юни 07, 2024 12:22 pmТрифон П.Трифонов написа:

Като те жилне Хидрата боли, но приеми го с лечебна цел! Все файда е и от'сякъде.
Да, де :!:
petromaniq66 - специалист
За любителите на спорта дават безплатно слънчоглед и два стека Хайнекен :-D .
Последна промяна от petromaniq66 на пет юни 07, 2024 1:03 pm, променено общо 1 път.
chapara - майстор
В ефирната има само Нова и Нова нюз.
chapara - майстор
пет юни 07, 2024 1:01 pmpetromaniq66 написа:
За любителите на спорта дават безплатно слънчоглед и два стека Хайнекен :-D .
На картинка😄😁
hidrazin - майстор
пет юни 07, 2024 12:12 pmarxd129 написа:
Та много си зъл станал, май.
:-D Ми уплаши ма бре! Гледам - някой вика. Викам си тоя са гръмнаха ли го, заклаха ли го... :shock:
Не се впрягай толкова. За толкова време не разбра ли че аз съм си така? :)
:partyman:
petromaniq66 - специалист
То и антената им може да си купиш за картинка и художествено творение на някое приложение за обработка на изображения.
silent - майстор
В района на София се излъват ефирно 8 програми. БНТ1,2,3, БТВ,Нова,Нова нюз, Евронюз и Фолклор. В страната са по-малко дори. Това са каналите които са с посредствено SD качество.Поредната голяма измама с която излъгаха хората и ги накараха да купуват цифрови приемници по 50лв. обещавайки им много ефирни канали без пари.
Откъде твоята антена ще хваща останалите 4992канала???
За хората бълващи какви ли не подобни измами бой до посиняване както и бой до посиняване на всички които им дават тази възможност.
chapara - майстор
съб юни 08, 2024 4:45 pmsilent написа:

За хората бълващи какви ли не подобни измами бой до посиняване както и бой до посиняване на всички които им дават тази възможност.
Много си толерантен даже!
Бих им взел всичко, да стнат бедняци, кой къде ги фане....

Тема "Цифрова антена TV без абонамент! Безплатно завинаги???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: