От мобилни телефони до цифрови камери
Еклектик - специалист
Някой има ли представа какво е крайното стъпало на минисистема Universum VTC-CD4050. Чипът така е изпушил, че не може да се различи нищо по него.
Еклектик - специалист
Явно никой не е попадал на подобна минисистема. Исках да услужа на едни познати, които са "отгърмели" крайното стъпало, но не мога да видя номера, поне да му намеря еквивалента, ако не и самия оригинал. Между другото в eBay се продава за 36 евро, но за някои хора това е висока цена.
lenko71 - специалист
В такива случаи свалям схемата от самата платка (входове, изходи, захранване, елементите около чипа само) и като знаеш корпуса може да се предположи какъв е.
Еклектик - специалист
Има логика в това, но бих го експериментирал , ако техниката беше моя и имам желание да се позабавлявам. Чип с осем едностранни крачета, прилича ми на нещо като STK, но не знам немците какво ползват. Предположих, че някой може да знае за кой чип става дума.
petromaniq - специалист
Радвай се,че не е нещо в клас D.А за вид на STK-Хибрид ли имаш впредвид?По принцип трудно изгарят така,че да не се види означението.
stefan_gb - специалист
Снимка и реални размери на корпуса биха помогнали, проследи и захранването и изходите на кои крачета на ИС са, измери и захранващото напрежение кум нея.
Еклектик - специалист
Благодаря за съветите, зарязах тази калпава система. Уж е немска, ама се конкурира с китайсите. На много близък приятел бих купил нова и бих му я подорил, ама с случая това са недотам познати комшии на три преки.
sstefanov - майстор
Ако работи тунера и дистанционното приемам подаръци, дори и без тонколоните!
(леле колко съм нескромен!)
Еклектик - специалист
Не е мой бе, човек, ако имах свободно време, щях да го сваля и да си поиграя дена два. Просто съм затрупан с друга работа и не можах да свърша услугата. Пък системата е много опростена, за какно ще ти свърши работа. Най много след предусилвателя да вържеш качествен усилвател.
sstefanov - майстор
А всъщност къде се намира това?

Тема "Крайно стъпало за Universum VTC-CD4050" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: