• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
QuietStep - специалист
Е...преди 2 месеца ни "претарашиха" за трети път за времето на "демократията"! И всеки път намираха по нещо ценно - първия път прибраха военните отличия на дядо ми от Междусъюзническата и Първата световна ( имаше поименен Кръст за храброст с мечове и още няколко изключително ценни ордени ). Втория път дойде ред на някои машинки като електрожен, флекс, бормашина, телевизор, даже зимнина не им "убягна". Последният път дойде ред на медните съдове от бабини времена (жена ми е голям техен фен!), доста кабели бях приготвил за подмяна на ел.инсталацията (от 1959 г. е!)... Да не говорим за един качествен радиограмофон "Айва" - имаме доста плочи (класика!) от време оно... Както и да е - да си ги носят в гроба!...Но ми е мъчно за музиката и сега бих поискал отново молба за съдействие - как да се снабдим с добър грамофон (поне механиката!)
Все пак на 64+ не ме вълнуват особено разните нови "супер...ултра..." техники за музикално студио!... Достатъчно ни е да си пуснем плочите с Шопен или Шуман...или Бетовен...и да се надпяват с "пиленцата" отвън на ябълката и ореха!...
Благодаря за вниманието и търпението! Не са се свършили все още свястните хора в тази наша многострадална но и Велика България!!! И няма по-хубаво място на тази свят от НЕЯ!!!
stiv1961 - майстор
QuietStep написа:
как да се снабдим с добър грамофон
От време на време пускат в Метро ретро-грамофон, но не знам дали възпроизвежда качествено.Ей тук също има/на първо четене в търсачката/ :)
http://audio-tehnika.com/?l=bg&subpage=46
  • 1
  • 2

Тема "Трябва ми външна ТВ антена за вилата в провинцията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: