• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
Схемата сядаш и си я сваляш на лист хартия.Ако не можеш - черпиш някой който може. :drinkers:
За графичен оригинал - забрави.И не знам защо е тази гламотия - тук може да си купиш два такива за 15 лева:
ПЕПИНА
Ако там не ти харесва го има в ИБЕЙ за скромната сума от 25 ойро. Също так и за 4,8 ойро - А210К
Дано съм бил полезен.
:partyman:
Респром - напреднал
Някои да знае р10 каква стойност е че ми изгора и сега не мога да разбера с , какъв да го подменя.
simbion - специалист
Виж му маркировката --> Пишеш в гуглето "калкулатор за резистори" --> Намираш си някой, който ти е удобен и си сейвни линка :)
До колкото виждам от снимката на Hidrazan има само една жълта лента (жълта :mrgreen: ), погледни си резистора и ще разбереш.
Успех!
hidrazin - майстор
Като ти е изгорял резистора ти е изгоряла и А210К.
Снимай платката отзад за да се види къде е свързан и може да се разбере каква стойност е.
И снимай с фотоапарат а не с GSM-че. Ако са като другите ти снимки хич и не ги качвай.
:partyman:
Респром - напреднал
Той е делител на напрежението.Тока минава през него и влиза в интегралата 16 волта е напрежението.
edesign - специалист
A210 е много чувствителна към захранването. Ако то е калпаво бая схеми ще изгориш
За проби, а защо не и за краен вариант използвай MBA810
ditronix - специалист
Бе и те са същите л.....на! Лесно се възбуждат,няма повторяемост. Той като ще прави свястно захранване да си направи и нещо по-свястно да му свири. А най съм доволен от руския аналог на 810- К174УН7. Почти без склонност към самовъзбуждане и лесна за подкарване. По принцип избягвам руски електронни елементи,даже изобщо не ги поглеждам,но един познат ми беше донесъл от Русия 150 такива схеми,че бяха евтинийка и всичко замина по автомобилни касетофони,когато оригиналните крайни стъпала ги нямаше все още по магазините. Голям бизнес си беше! :roll: Та най-лесно тръгваха именно тия руските.
  • 1
  • 2

Тема "схема на усилвател с интегрална схема А 210 К" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: