От мобилни телефони до цифрови камери
ELEMENTAL - специалист
Няма кабел-друг път. :rolleyes:
http://home.comet.bg/shop/index.html =>кабели=>лентови кабели
joniks-serviz - помощник
Да може би аз съм разбрал погрешно , стори ми си че кабела е отлепен от самия дисплей имал съм такива случаи когато е отлепен от самото стъкло(дисплея имам в предвид) и той не е с метални или подобни изводи ,как би го направил ,а що се отнася до лентов кабел мисля че винаги може да има решение !! А дали е касетофон или климатроник и т.н. технологията в случая е една ! Аз не съм те рабрал!
manolito - специалист
ELEMENTAL , търсачката на този сайт ми показва че няма такъв елемент. :? А кабела се разлепя точно от стъклото на дисплея ,но не виждам какъв е проблема да залепя новия? Пистите на стъклото са от някакъв проводящ окисен слой ,който е много здрав. Само незнам с какво да го почистя от останалото лепило за да не го повредя? Ацетон спирт или бензин? При запитване , всички фирми (намерени в Гугала) ми отговарят че нямат такъв кабел! Който ми намери ще черпя яко! :wink:
ELEMENTAL - специалист
manolito написа:
ELEMENTAL , търсачката на този сайт ми показва че няма такъв елемент. :?
:-D

Прикачен файл

ScreenHunter_04 Nov. 22 13.40.jpg
ScreenHunter_04 Nov. 22 13.40.jpg (83.76 KиБ) Видяна 6562 пъти
Колеги не съм го разглобявал все още, защото не съм сигурен как точно. :? Намерих една катастрофирала кола, която се продава на части, но нчкой беше взел дисплея преди мене. Благодаря за отзивчивостта.
manolito - специалист
Ето как изглеждаше изправният дисплей. :sad: А кабел никой не може да ми достави в БГ за жалост.... :?

Прикачен файл

002311013.jpg
002311013.jpg (43.32 KиБ) Видяна 5788 пъти
manolito - специалист
Хайде бе колеги помагайте проблема още си е същият , не мога да намеря такъв кабел в наща родина. Мисля си от тези фолиа дето са за реклами дали няма и проводящо и да се направи нещо.... :?
W123 - специалист
Бе що не каза че имаш проблеми с Алфичката бе човек.Това на 164 ли е?
Върви в алфа-форума.Там много хора си имат проблем с тези дисплеи и се оказа че нещо подлагаха някакви порести гумени ленти за да дава контакт и си решаваха грижите.Нищо не сменят,а само увеличават натиска зад лентовия кабел.Често се разлепял от вибрации и температурните амплитуди.
manolito - специалист
Колега , мерси за съвета но това за гумичките аз го бях измислил и писал в Алфа форума. :wink: Но при мен вече не става щото кабела просто за нищо не става и съм го изхвърлил. Търся други идеи.... :?

Тема "Въпрос за LCD авто дисплей" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: