От мобилни телефони до цифрови камери
d3v1ous - специалист
Предварително се извинявам ако мястото на темата не е тук. Така , да минем по същество - значи проблема е следния. Купих си mp4 player http://www.pazaruvaj.com/mp3-plejyri-c3 ... 98421.html в manual-a пише че може да плейва mp3,ogg,asf,mp4,avi (divx,xvid).
Ако някой има такъв може да ми помогне защото знае менюто точно как изглежда , значи проблема е следният има две възможност за play. Първата е music,video,text,pictures. А втората е "play" т.е. аз разбирам че това е някакъв плейър с помоща на който могат да се плейват всичките разширения, но уви. Каквото и да си кача на mp4-ката като дам на "play" винаги ми пише "disk is empty". Мисля че трябва да се спазва някаква точно определена файлова структура, а не просто да се поставят файловете в главната директория. Ами в това се заключава проблема. Ще бъда много благодарен ако чуя някакви мнения/предложения по темата. Благодаря предварително.
velsi - Почетен майстор
А има ли изобщо някаква файлова структура? Да не би да изисква някакво форматиране преди да започнеш да качваш каквото и да било?
d3v1ous - специалист
предполагам че не , защото аз файловете мога да си ги плейвам. но само през първия вариянт , а не през плейъра, предполагам че ме разбираш какво точно искам да кажа.. ако трябваше да се форматира , както казваш ти , не би трябвало да могат да се плейват файловете изобщо

Тема "Въпрос за mp4 player" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: