От мобилни телефони до цифрови камери
плюсминус - помощник
Здравейте. :)
Имам алармена система като тази (темата не е моя) http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... 1949116196 и проблем свързан с дайлера:
Прикачен файл:
SS858583.jpg Синьо и черно са линия.
Тези в средата са за тел. апарат.
Червено и бяло идват от алармата.
Не мога да вкарам телефонните номера на които да звънне/набере при събитие. Може би при смяната на централите (БТК - Виваком) нещо са променили или има проблем в дайлера. Имам ръководство към дайлера, следвам стъпките за настройка, но уви не се получава.Очаквам съвети и предложения за да се реша проблема. :)
lecki - специалист
Пробваи да ги записваш (програмираш) много бързо
маи има определено време за програмирането :idea:
И аз така поизмъчих с един даилер.
плюсминус - помощник
Сложих нов и нещата са ок. :)
lz1wvm - специалист
От БТК и Виваком,нищо не са променяли.По добре си прочети описанието,или го пусни тук.Все някой ще ти помогне.А така както си го описал,трябва боб да се хвърля.
PCL82 - майстор
Ползвал съм същия дайлер за моята стара аларма. Бях свързал български шайбов апарат към него и с него съм го програмирал. Нямаше никакви проблеми. Но веднъж някъде падна мълния на близо, беше прецакала подземния кабел а май и дайлера. Бях допуснал грешката, че не бях заземил централата и не бях предвидил никаква защита от пренапрежение на телефонната линия и на мрежовото захранване.

Моят го бях взел за 18лв. Няма памет за гласови съобщения а само щищи. Работи в пулсов режим-не му е нужен телефон с тонално набиране.
плюсминус - помощник
Всичко работи! Трябва само телефон от старите или такъв на който може да се променя избитането - tone/pulse. Слага се на pulse, настройваш дайлъра и като приключиш с всичко, се поставя на tone. :-D

Тема "Дайлер проблем? Помогнете" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: