Здравейте ! Изчезна екрана / няма визуализация / на хлебопекарната - ЕЛИТЕ ВМ-051А. Отворих я, и установих с уреда прекъснат електронен елемент, който е толкова малък, че няма никакви обозначение по него. В схемата на хлебопекарната е обозначен като " сензор № 7 /. Предположениета ми са за термистор...В сервиза в Ловеч гледат " умно" и вдигат рамене - нямали досега такъв случай...От централния сервиз в София ми казаха, че стойностите на този елемент са 5 ком. при 18 С. Купих и го поставих - екрана се появи, но издава звуков сигнал. Слагах и по- високи, и по - ниски стойности / в магазина ме запомниха вече / , но резултатът е същият. Екран има вече, но не работи....Вярвам, че има възможност да се ремонтира. Елемента, знаете, струва стотинки и ще е срамно да се хвърли цялата хлебопекарна заради това... Вашето мнение ??
vanbo написа: Вашето мнение ??Лично моето е да си намериш читав сервиз. Като няма в Ловеч има в Габрово и Плевен. На еднакво разстояние ти са. Иначе така дистанционно няма да стане или ще е много трудно. Пък и какво очакваш от тази марка? Радвай се че въобще е работила - колкото толкова.