• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
fbr - майстор
Е как къде. Към Helassat. Намираш една чиния с конвертор, дали на Булсат или на Виваком, връзваш го към приемника, гледаш накъде са насочени Булсатските чинии, и полека лека намираш спътника.
AAsat - специалист
batkoradko написа:
... приемник на Булсат за цели 20 кинта ...
Има доста видове приемници, които се ползуват от Булсатком - така както не е казано какъв е модела разсъжденията са малко от въздуха - както дали може да се ползува според питането, така и дали става за гледане на свободни канали, след като не се плащат такси. Относно хвърлянето - аз поне не бих го хвърлил - все нещо ще ми влезе в работа от него, но ако заниманията ти не са в подобна област по добре го подари на някого, на когото би му бил полезен.
fbr - майстор
Има вероятност картата да я няма, независимо че има място за нея. Тогава това което писах до сега не важи. Важи само са приемници за които въобще няма слот за карта.
leosat, бих искал да те питам нещо на лично съобщение, но тъй като не мога да изпратя заради рестрикции на новите членове на форума, те моля да ми напишеш на лично съобщение някакъв метод за контакт с теб. Казусът ми е интересен и ми се ще да получа категоричен отговор от специалист. Благодаря
  • 1
  • 2

Тема "стар приемник на булсат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: