• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
Nimi - специалист
с един транзистор и вече 30W :rolleyes: :lol:

Сирена с 4 транзистора я дават 20W и струва 10лв :?
hidrazin - майстор
Ми Елимекс му кажи и повече не го обиждай. Ама за толкова пари и възможности на питащия - толкова.
По-добре от нищо. Разбира се че няма да е 30W. :-D
:partyman:
teoto - специалист
bobko написа:
Тя е била комплект с всичките му масрафи,но сега е останал само говорителя.Имам същата свързана доста е мощна и за това искам да я използвам но няма звук за нея.Може какъвто ще звук да е но да се чува.Ме зная каква мощност е но ще кача снимки да я видите.
п.п Ето снимка,намерих е в нета.За този модел сирена става дума.Изображение
На колата ми е същата. Няма друг модул към нея, затова излизат доста кабели. Намери схемата по която се връзва и виж дали работи.
Nimi - специалист
Питащия има само шпулата. Тя се явява и "сирената" в модулните централи на BSM. Управлението е в централата... а шпулата е хубава все пак.
hidrazin - майстор
И аз си миля че Nimi е разбрал същото каквото и аз - карантията я няма и е останал само говорителя/шпулата/пискуна.... :?
То ако другото беше налице, работата щеше да е малко по-лека. Може би?
:partyman:
kozl - майстор
Авто крадците ги заглушават сирените с една отверка в шпулата. Бях събрал 3-4 платки от такива изтърбушени сирени в очакване на обратен случай, но много време се мина и де да знам с платките що стана :?
Па и като се замисля сирените са по 10-ина лева.
  • 1
  • 2

Тема "Как да си направя генератор за звук на сирена 12V?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: