• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 35
От мобилни телефони до цифрови камери
самоход - специалист
.... и само за "отличници" от клуба на знаещите
http://galanto.com/indoor-oudoor/#more-2167
самоход - специалист
Да колеги, малко е "тегава" техническата част на писанието. Лесно е само да седнеш и да ядеш пържени кюфтета, щото може и да не ги дъвчеш...
Neno Er - специалист
Портативен телевизор "Нео" с цифров декодер блокира с надпис ,,Red gain 44,,. Някаква идея?
Друго нищо не мога да ви кажа, това ме попитаха и мен. :?
Прикачен файл:
WP_20150320_001.jpg
fbr - майстор
Влязъл е в сервизен режим. Излизаше май с някой от цветните бутони, най-вероятно син, но не съм сигурен.
Neno Er - специалист
fbr написа:
Влязъл е в сервизен режим. Излизаше май с някой от цветните бутони, най-вероятно син, но не съм сигурен.
:thumbs: :thumbs: :thumbs:
Благодаря от името на потърпевшия. :lol:
До колкото разбрах бутонът е скрит и от снимката се вижда,че дистанционното е разтворено.
Прикачен файл:
025113324.jpg
025113324.jpg (41.57 KиБ) Видяна 3152 пъти
FM STEREO - специалист
При Неото бутона за сервизното меню е скрит,просто трябва да изключи тв-то от контакта и после да го включи. Не натискайте този бутон,ще разбъзикате някой параметър и после няма да може да го оправите! Там се влиза и задължително се записват всички стойности преди да се настройва каквото и да било! :partyman:
Neno Er - специалист
:partyman: :thumbs:
Ами точно с този скрит бутон е оправен ТВ.
FM STEREO - специалист
Е то може да се оправи,на едно Сони с изтощен кинескоп,така му изравних разликите в нивата на трите цвята RGB :wink:
QuietStep - специалист
Ако може и аз малко акъл да дам :)
Имах подобен проблем в провинцията...и се оказа най-простото - куплунгът към ТВ-то даваше "(почти :? ) накъсо и често ми изчезваха повечето канали...та се замислях по всички подобни въпроси (по-гореизложените...). Ама един ден ми хрумна да го прегледам и направя както си му е редът - та сигналът "заспа"!...
Ама обущарът ходи бос обикновено, нали (така ме заяжда жената по подобни поводи :) ...
Та - опитай с кабелажа и куплунгите, особено съвременните са... да не използвам нецензурни думи в смесено общество!... :)
FM STEREO - специалист
hidrazin написа:
Какви ягита, какви логопериодични, какви усилватели, какви чудеса.... Предавателя е буквално над главите им на около 3-4 километра.
Прикачен файл:
Ново Bitmap изображение11.jpg
Би трябвало да се лови дори и с кламер вместо антена набучен във входа на приемника. :-D Има нещо друго фалшиво - я самия декодер, я кабел, я връзки ... Често проблема не е в апаратурата а в задапаратурното устройство. :)
:partyman:
От РРС Боровец,не може да се приема сигнал в с.Бели Искър,не можеше да се приема качествено и аналогово,за това в селото имаше изграден ретранслатор излъчващ БНТ1(Първа програма) на 7-ми канал и bTV(Втора програма,Ефир2) на 29канал до 2012г. и от 2012г.до 2013г.на 35канал,сега от този ретранслатор цифров сигнал не се излъчва. Наличният такъв от РРС Боровец е много слаб и не се приема в селото!
http://www.predavatel.com/bg/1/beli-iskar
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 35

Тема "Ефирна цифрова телевизия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: