• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
FM STEREO - специалист
Колкото и да разменяш кабелите няма да тръгне,иска си сервиз,да се по-премери туй онуй,с гледане няма да стане! :partyman:
geordgeo - специалист
Не знам с какъв процесор е "сделано" т'ва чудо, но най-вероятно го мъчи ресет функцията на самия проц. Налучквам естествено, но съм виждал доста чудеса през годините и ми се струва, че това е проблема. Ако намериш дейташийта на чипа му разгледай пиновете и виж какъв елемент има на крачето за ресет. Някой се управляват директно с чип, други имат един малък кондензатор към маса, може той да те "клати". Имай предвид, че много от елементите SMD монтаж може да изглеждат запоени, но да са с дефектни контактни площадки за запояване и след като всичко вече се насища с безоловен пропой, да имаш проблеми точно от това естество. Та презапояването, особено около процесора е задължително, самия процесор - също! Успех!
importante - напреднал
Благодаря ви много за отговорите и насоките.Презапоих всичко, и без ефект, но след като кондензаторите бяха подменени стана.Сега тръгна и 3 дена не е мръднало.Благодаря още веднъж!
  • 1
  • 2

Тема "Авто mp3 player stc - 7006u не тръгва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: