От мобилни телефони до цифрови камери
markony - напреднал
На всички програми ли се проявява дефекта? Пробвай когато се появи да пуснеш някоя с HD качество... Виваком излъчват някои канали с лошо качество ;)
FM STEREO - специалист
markony написа:
На всички програми ли се проявява дефекта? Пробвай когато се появи да пуснеш някоя с HD качество... Виваком излъчват някои канали с лошо качество ;)
На всички програми, на HD също, снимките са от bTV HD, на цифровата ефирна също, от компютър също.
FM STEREO - специалист
След едномесечен престой в сервиз в София са изпратили имейл с протокол за замяна на телевизорът с нов ,вероятно дисплеят си е заминал. С това темата се изчерпава, може да бъде изтрита.
toolegittoquit - майстор
Това е проблем с T-CON-а.
plamen6703 - майстор
toolegittoquit написа:
Това е проблем с T-CON-а.
Боже,слез и си прибери версиите,да не започнем ние да ти ги пращаме!
plamen6703 - майстор
FM STEREO написа:
След едномесечен престой в сервиз в София са изпратили имейл с протокол за замяна на телевизорът с нов ,вероятно дисплеят си е заминал. С това темата се изчерпава, може да бъде изтрита.
Имал си късмет, в повечето случаи въртят и сучат само и само да не ти уважат рекламацията.
toolegittoquit - майстор
plamen6703 написа:
Млъквай, че ми писна от простотиите ти! И стига ми писа от 10 профила, знам че ти се регистрира като gogo777 и ме псува на ЛС!
Проблема е с най-голяма вероятност да е в T-CON-а. Нямам намерение да ти обяснявам как работи TFT LCD матрица!
plamen6703 - майстор
toolegittoquit написа:
plamen6703 написа:
Млъквай, че ми писна от простотиите ти! И стига ми писа от 10 профила, знам че ти се регистрира като gogo777 и ме псува на ЛС!
Проблема е с най-голяма вероятност да е в T-CON-а. Нямам намерение да ти обяснявам как работи TFT LCD матрица!
Колкото съм те псувал от друг профил, толкова да си жив!
Аз не съм си позволил да те псувам дори от моят профил на лични, когато получих лично съобщение от теб да кълнеш сина ми! Когато станеш /ако станеш/ някога родител, може би ще разбереш /може и да не разбереш/ какво значи някой да намесва детето ти от безсилие да си надделее.
Ти няма какво да обясниш на човек като мен! Ако беше поне малко по-умен, щеше да разбереш колко много си глупав!
Последна промяна от plamen6703 на ср май 10, 2017 9:40 pm, променено общо 1 път.
toolegittoquit - майстор
plamen6703 написа:
Ти няма какво да обясниш на човек като мен! Ако беше поне малко по-умен, щеше да разбереш колко много си глупав!
Абе ти ли ще ми кажеш на мене аз какво имам да ти обясня и какво искам да ти обясня?! :evil:
Знаем те, че се криеш зад поне 5 профила, ама без да си признаваш. И друго, което те знаем е, че само обиждаш в тоя форум и се правиш на велик, без да дадеш нито едно обосновано техническо мнение. :evil:
МНОГО СИ ДОБЪР да критикуваш другите, я се покажи ти колко си хубав и знаещ бе!
Спри да разводняваш темата. Вече стана безкрайно нагъл. За твоята наглост в тоя форум има цяла тема - оная с ремонта на МРАЗ-а. Не само на мен ми е писнало от теб. Не си ме псувал. Абе ей, ще те проследя по IP адрес и имам познати при доставчиците, ще те издиря къде си и ще те пусна тука, да те видят колко си хубав! :evil:
Сводник на сервизи! :vom: Между теб и каките в Мтел няма разлика. И те си мислят, че много разбират и се правят на умни, ама де факто много говорят, а нищо конкретно не казват!
И повече не се обръщай към мен, ясен ли съм?! Да, говорих за сина ти. Не знам как те трае! Като си толкова умен, какво ми работиш в сервиза като работник, ами не отиде да станеш един професор бе? Ейй, филанкоо, умния ми...
plamen6703 - майстор
toolegittoquit написа:
plamen6703 написа:
Абе ти ли ще ми кажеш на мене аз какво имам да ти обясня и какво искам да ти обясня?! :evil:
Знаем те, че се криеш зад поне 5 профила, ама без да си признаваш. И друго, което те знаем е, че само обиждаш в тоя форум и се правиш на велик, без да дадеш нито едно обосновано техническо мнение. :evil:
МНОГО СИ ДОБЪР да критикуваш другите, я се покажи ти колко си хубав и знаещ бе!
Спри да разводняваш темата. Вече стана безкрайно нагъл. За твоята наглост в тоя форум има цяла тема - оная с ремонта на МРАЗ-а. Не само на мен ми е писнало от теб. Не си ме псувал. Абе ей, ще те проследя по IP адрес и имам познати при доставчиците, ще те издиря къде си! :evil:
Колкото се крия зад други профили, толкова да си жив!
Казах ти и пак ще ти кажа, ако беше поне малко по-умен, щеше да разбереш колко си прост!
Ти си технически неграмотен индивид, който в реалният живот е жалък комплексар и баламурник!

Потребителят получи 2-ро предупреждение за обиди към съфорумци. При 3-то ще бъде ограничен достъпа му до платформата.

Тема "Проблем с телевизор LG29MT44D-PZ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: