• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
От мобилни телефони до цифрови камери
DMN - майстор
Пак ми стана интересно :? .
Изненадан съм, че plamen6703 не предлага подобни лични спорове да минат на Л.С., а това се случва само когато стане дума за ремонт на нещо :? .
Николчев - напреднал
Толкова ще го послушате ако ви предложи. Оспамихте ми темата за автомобила, оспамихте ми темата за металотърсача. Изпратих металотърсача да го ремонтира. Да е спокоен преснимах фактурата с касовата бележка, че не е краден. Ще пиша по темата като имам резултат от ремонта.
toolegittoquit - майстор
Николчев написа:
Изпратих металотърсача да го ремонтира.
Николчев, като не искаш нищо да направиш сам, защо не напишеш тема ТЪРСЯ СИ МАЙСТОР, вместо РЕМОНТ?
Николчев - напреднал
preslav написа:
Николчев, ти не беше ли от ония дето наследили нивите на дядо си, какви металотърсачи те клатят, какви компютри на Опел Шакира - оправяй се, какви ги търсиш при пролетарията! Ако ти трябват комбайнери съм насреща, ама ти комбайни имаш ли? Жално ми е за такива като теб, щото един се жалваше как СССР изкупували доматите на баба му под тяхната себестойност - сега ГДР, пардон ГФР му изкупуват приказките на килограм - аман от аграрници!
Повечето хора наследиха земи от дедите си, само циганите не наследиха нищо, но и нищо не са имали отнето.
Не ми трябват комбайнери, нито аграрници, жънете си нивите и изпращайте житото за братският съветски съюз. На някои в главите ви още звучи интернационала, на други работници, работнички. Всеки да си живее живота и да не пречи на други да живеят своя живот!
DMN - майстор
Николчев написа:
Оспамихте ми темата за автомобила, оспамихте ми темата за металотърсача.
Ами значи вече няма нужда да занимаваш форума(и без това нищо полезно в тези теми), знаеш кой ще ти свърши работа, ако имаш проблем. Направо му се обаждаш и това е :) .
preslav - майстор
Николчев написа:

Повечето хора наследиха земи от дедите си, само циганите не наследиха нищо, но и нищо не са имали отнето.
Не ми трябват комбайнери, нито аграрници, жънете си нивите и изпращайте житото за братският съветски съюз. На някои в главите ви още звучи интернационала, на други работници, работнички. Всеки да си живее живота и да не пречи на други да живеят своя живот!
В много голяма грешка си, някои наследиха фабрики, други професията на поколения лекари, трети наследиха сгради, само че най-големите мрънкала, които познавам са онези дето наследиха ниви и крави, ама не искат да ги работят щото и за това се искат знания и дупец.
crez - майстор
Николчев в двора си рови колкото искаш но приди да излезеш навън с него прочети това НАРЕДБА № Н-00-0001 от 14.02.2011 г. за извършване на теренни археологически проучвания
Член 3 от Европ.конвенция задължава държавите да приведат законодателството си относно металдетекторите.Тази наредба и чл.277 он НК е точно това. Ето ти и пример." по чл.277а, ал.3 вр. ал.1 вр. чл.20, ал.2 от НК, за това, че на 21.10.2012г. в землището на с. Добрина, общ.Провадия, обл.Варна, в съучастие като съизвършител с П.К.П., без съответно разрешение, търсил археологически обекти, като при извършване на деянието използвал технически средства – металдетектори „White's Silver EAGLE", „Golden Mask Finder 3", две прави лопати и МПС - л.а. „Suzuki Vitara" с рег. № В 2528 КМ, собственост на М.З.Т..
На подсъдимия е наложено наказание при условията на чл.54 от НК – „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА” за срок от ЕДНА ГОДИНА и „ГЛОБА” в размер на 5000 лева;"
Последна промяна от crez на пет апр 28, 2017 10:23 am, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
То и с нож можеш да извършиш престъпление, но никой не прави проблем на Брадли като показва как се заточват? Странни птици сте.
crez - майстор
sstefanov написа:
То и с нож можеш да извършиш престъпление, но никой не прави проблем на Брадли като показва как се заточват? Странни птици сте.
Стефанов,умен мъж си,но сравнението ти е несъстоятелно. С дървен кол можеш да извършиш престъпление,но не забранено да остриш колове. В случая притежанието на металдетекторите са приравнени към притежанието на оръжие. Имай си го,но използваш ли го за арх.разкопки попадаш под ударите на закона. С моя например си открих уличния кран за вода, но и това е нарушение (използавам го на място което може да се предполага наличието на арх.неща.
jordanvass - майстор
Според нашите закони всичко, що е под земята, включително и в двора ти, е собственост на държавата. В тая връзка, дали ще го ползваш на нивата, или в двора си, няма никакво значение. В двора ти също могат да се намерят археологически ценности. Не виждам никаква разлика.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Ремонт на металотърсач." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: