• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
Duke_BG - специалист
имаше един чип дето записва около 30 сек до минута
emil_v r - майстор
Duke -bg има в предвид

ISD1620 zapiswa 20 сек ,
ISD1640 - 40 sekundi
Има ги в телефонните секретари , мн проста схема , само 5-6 външни елементи .
Има го и като готов модул / кит отделно интегралът струваше 15лв.
страхотен интеграл , има вграден усилвател 0,1ват , помни без захранване до 100 години .(така пише в каталога :wink: )
Лесно управление ,Има 3 бутона - запис , старт, възпроизв. ...

Купи просто тел секретар 3-та употреба , там всичко е готово , но и на кит става , всякак става.
lov - майстор
Ето една схемичка която свалях на времето от платка но за съжаление чипа не съм го записал. Но с малко ровене по справочниците ще се открие коя е интегралката. Ползваше се в телевонен секретар и имаше възможност да се избира да върти всяко съобщение по отделно. Имай в предвид че схемата съм я чертал на бързо и може да има някоя елементарна грешка която смятам че няма да е фатална. а стойностите на останалите елементи са мерени на място и могат да имат някакъв толеранс защото изпълнението им беше SMD монтаж без надписи.
И да пишеш какво си сътворил после.

Прикачен файл

voip.JPG
voip.JPG (17.36 KиБ) Видяна 5873 пъти
barelata - помощник
Здравейте, и аз искам да си направя електронен имитатор за лов на хищници.Имам mp3-ка,колонка от аларма на кола 20 W, нискочестотен усилвател 2 х 20 W, кабели и букса за mp3-ката. Имам два въпроса за усилвателя. Първо на упътването пише да се монтира охлаждащ радиатор с необходимите размери. Интегралната схема в усилвателя е ТА8210,как да определя размера на радиатора. И второ не знам къде да свържа захранването на усилвателя,има + и -,както и два извода на които пише "Stand by".
  • 1
  • 2

Тема "Електронен имитатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: