От мобилни телефони до цифрови камери
ELEMENTAL - специалист
Spokoinia каквото и устройство да направиш ще се изисква изх. мощност направо астрономическа.Да не говорим, че за да има ефект трябва да има и пряка видимост...
Според ПУРНЕС собствениците на кучета трябва да плащат такса и за тях (т.е. съседката ти трябва да плаща за 7 души).Освен това силно ме съмнява, че тя плаща данъци за всичките си песове.Демек все някъде може да се намери вратичка.Лошо е наистина, че съседите ти нехаят.Разбирам те, защото аз самия съм домоуправител.
emil_v r - майстор
Кучетата са умни , не можете ги излъга, и аз съм кучкар , но моет о не лае никога понеже има бой ...
Отрови ги Споко. , или ако ти е жал , скапвай ги като ръсиш лют пипер из коридора.
Купи два газови патрона , отвори им тапата , вътре има солна к/на на прах, кристална .
Ръси и пред вратата , ... :-D :-D

Знам още 33 начина + мога да и ги убия безболезнено (за теб :wink: ) :-D
Spokoiniq - майстор
Аз ако имах достъп до тях...Обичам кучетата и те не са виновни че ги държат в смрад и мизерия, ама за тях няма да лежа, все пак.
Justy - майстор
Устройствата се наричат antidog и се продават във всички оръжейни магазини. Но производители предупреждават за непредвидими реакции :shock:
kolaborator - специалист
Justy написа:
Устройствата се наричат antidog и се продават във всички оръжейни магазини. Но производители предупреждават за непредвидими реакции :shock:
:-D :?:
Justy - майстор
Излъчваната честота би трябвало да предизвика страх у псето - но някои при страх стават агресивни вместо да подвият опашка :wink:
kolaborator - специалист
Justy написа:
Излъчваната честота би трябвало да предизвика страх у псето - но някои при страх стават агресивни вместо да подвият опашка :wink:
значи ще върши работа и в двата случая! :-D
Justy - майстор
Аз ще гледам да не съм там :wink:
ELEMENTAL - специалист
Тъй е то, ама предлаганите в търговската мрежа устройства са с малка мощност, демек през бетонната плоча ултразвука малко трудно ще мине .За да има ефект ще трябва да им се подари на кучета по един слухов апарат :wink: .
housedoktor - майстор
За ултразвуков уред ти трябва пряка видимост.Дори и тогава резултата не е сигурен.

Тема "Устройство против кучета..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: