Става, ама сега е малко пат - кой ще се зарадва на не-особено-добре-работещ ТВ? Капиш, май така или иначе трябва да се оправи 

mitcd написа: По добре почни първо да правиш сърдечни операции от форума на хирурзите!
mitcd написа: А това "Майсторище" се е сдобило с титлата си в раздела за сухо строителсво и забавления.Не знам защо въобще дава съвети.Аа, то се появява навсякъде.. Но като не се впрягаш, поне е интересно
ssi написа:Кажи първо как се е получил цвета..избледнял ли е леко или изведнъж е станал така..Това не знам, така го купих; вече няма как да разбера
ssi написа:Само чисто синьо ли изкарва или е смесено леко с друг цвят?Забравил съм, не е включван от месец-два; сега има друга функция и затиска един изметнат плот
maddoktor написа:.........Въпросът по-скоро беше дали това е сигурен признак, че ТВ си е отишъл безвъзвратно. Казвате, че може и да има шанс.. Добре
felice написа:повечето време предава само в синьо, оправя се за кратко.От така дадената информация, твърде вероятно е да има просто студена спойка, която се оправя за 10 минути.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: