От мобилни телефони до цифрови камери
miroton - майстор
Намери някои автоалармаджия и дати програмира всичките врати с едно дистанционо(това съм го правил)
Duke_BG - специалист
ако бариерата я използват и други няма да е приятно всеки да може да ти отваря вратата на гаража.
а и почти сигурно е че двете устройства използват различен протокол
stefan_gb - специалист
miroton написа:
Намери някои автоалармаджия и дати програмира всичките врати с едно дистанционо(това съм го правил)
изказваш се много неподготвен, монтажниците на аларми не са магиосници :)
тук нестава въпрос за два еднакви приемника с един тип дистанционни .....
miroton - майстор
Двете дистанциони имат различни кодове,но бариерата и гаража имат също различни кодове но могат да се обучат и с други дистанционни.Купуваш си едно ново дистанционо и го обучаваш към гаража и бариерата (твите съседи немогат да отворят гаража с дистанционото на бариерата )далечеси инече бих дошъл до варна дати помогна
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ха! Наистина ли може така? Какво е необходимо? Съвместимост и обучение? В смисъл, ако намеря същото дистанционно, как мога да го обуча?
mladkal - майстор
n_a написа:
Ха! Наистина ли може така? Какво е необходимо? Съвместимост и обучение? В смисъл, ако намеря същото дистанционно, как мога да го обуча?
Ако намериш същотото дистанционно можеш да го обучиш като отвовриш кутията на приемника. Там има бутон.Натискаш го и задържаш, а след това натискаши задържаш единият бутон на ДУ. Двете се обучават и с това всичко е ОК. Аз си купих допълнителни ДУ за вратата на гаража от магазин Конрад. С малко лутане открих как да си ги програмирам. Тръгнаха си и работят идеално.
Успехи!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Така. Как да разбера дали е същото дистанционно?
Съвсем теоретично си говорим. Реално имам денонощна охрана с дистанционно в джоба и нямам нужда от дистанционно в моята ръка. Но теоретично, това че дистанционното на колата ми изглежда точно като Онова дистанционно и като малкото дистанционно от горната снимка, значи ли че са еднакви?
mladkal - майстор
n_a, сега вече оспамихме темата, но предният ми пост бе в отговор на това което съм подчертал от твоя:
n_a написа:

Отговора ми бе, че ако намериш същото дистанционно може и грубо, ама много грубо ти обясних как става.
Лек ден!
stefan_gb - специалист
Незнам защо сте се хванали за тези дистанционни като невиждате приемниците дали са на една честота и дали позволяват обучение на Х бр. дистанционни :)
ozimen - специалист
От фирмата най-накрая ми отговориха.Според тях това е мисия невъзможна. :?

Тема "Обединяване на две дистанционни в едното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: