• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
А магистралния отклонител го подари на местната кабеларка. На тях ще им послужи, стига да е работи.
Или размяна - ТАР-а срещу муфа с F конектори за снадката. :-D
:partyman:
bulhomes2 - майстор
Муфи и сплитери имам около кашон. Това ще си го сложа в сектора "Безмислени железа". Още като го взимах, бях 60-70% сигурен, че е безмислено, но пък да мисля 2 лв ли?
VLADO66 - майстор
Ти си интересен човек(като мене :-D), като се връщам от битака се крия от Хера като партизанин,ама рафтовете в мазето ми теснеят :)
batkotony - специалист
bulhomes2 написа:
..Още като го взимах, бях 60-70% сигурен, че е безмислено...?
bulhomes2 написа:
... но и продавача не знаеше за какво е...
Абе за кво ти трябваше... :-D
ПП.Владо,аз съм същия,брат...прибирам се като диверсант... :lol:
bulhomes2 - майстор
На мен пък не ми правят проблем. Даже като се замисля - изобщо няма представа какви работи и за какво си ги купувам. Още като студент обичах при всяко излизане да си купувам нещо. Спомням си, че веднъж си бях купил една (само една :? :lol: ) чистачка, колкото да не съм капо.
fbr - майстор
За хора като вас, американците са измислили "черния" петък. Какво ли ще е, и тук да е така. Много ме е яд, като купя нещо, и не ми влезе в работа, или го прецакам.
bulhomes2 - майстор
Ама изобщо не се ядосвай за такива работи! Като се замисля май мога да напълня едно бусче с ненужни неща. Че и жената май ще кача в него :lol: Бащицата от време на време товари камиончето за вторични и винаги след това се оказва, че нещо от него ми е трябвало.
teukoo - напреднал
Е то винаги е така кати изхвърлиш нещо и след ден два точно то ти трябва.
  • 1
  • 2

Тема "Outdoor tap 5-1000MHz - за какво е това?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: