• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
ArturDent - Почти Безобиден
bulhomes2 написа:
Гледай на каква честота излъчва! Бях си взел едни безжични камери, които излъчваха на честотата на рутера и спираше безжичния нет като ги пусна.
Могат да се сменя честотата - на рутера 100%, за камерите предполагам само.
bulhomes2 - майстор
Рутера имаше 12 (или 13) канала за смяна. Около 2,4 GHz. Но на нито един не можа да тръгне свястно при работещи камери. А те нямаха възможност за избор. Не знам как е сендера - затова му казвам да погледне и ако може да пробва, преди да купува.
batkotony - специалист
А може ли да се монтира видеосендер на цифров приемник(в случая на виваком) и да предава канала,на който е настроен приемника по ефир и какъв модел ако въобще става?Интересува ме да работи на дециметров обхват,не искам допълнителни приемници,защото ще има повече от един телевизор на моменти... :? :)
bulhomes2 - майстор
Що да не може? В него влизат чинчове - видео и аудио. Ти си му вкарвай каквото искаш - приемник, игра, видео, .... Имаше и някакви устройства за прехвърляне и на сигналите на дистанционното през стаите. Така с един приемник ще можеш да си гледаш във всички стаи. Но другия човек в другата стая ще може да гледа от приемника само това, което гледаш и ти.
batkotony - специалист
То на другия телевизор пак ще съм аз,идеята ми е като си изнеса лятото телевизора навън в беседката и да не тегля кабели.А и модел ме интересува,че нещо все на такива с приемник налитам и не мога да намеря от онези старите,където директно телевизорчето си ги хващаше... :) А чак пък и дистанционно да прехвърям няма да стане-на мен ми е достатъчна една програма да речем,някоя музикална като се запънем с прители и това е...ако на някой му трябва да сменя ще се разходи веднъж до вътре и тетака... :-D
bulhomes2 - майстор
То беше нещо към 50 лв това за дистанционното. Ако не забравя, като се кача на тавана ще прегледам - имам чувството, че срещах наскоро сендерче там. Ще ти го подаря.
batkotony - специалист
Е и това ако не е повод да почерпя-здраве му кажи! :)
ПП.Дано тази година не ми мине котка път за срещата,че да се отсрамя... :partyman:
petkomz - специалист
batkotony написа:
А чак пък и дистанционно да прехвърям няма да стане-на мен ми е достатъчна една програма да речем,някоя музикална като се запънем с прители и това е...ако на някой му трябва да сменя ще се разходи веднъж до вътре и тетака... :-D
Я погледни тук ако вече не са ти направили подарък, пише че и сигнал от дистанционно управление предават, а пък и аудиото било стерео!http://satshop.bg/category.php?id_category=13
batkotony - специалист
petkomz написа:
Я погледни тук ако вече не са ти направили подарък, пише че и сигнал от дистанционно управление предават, а пък и аудиото било стерео!http://satshop.bg/category.php?id_category=13
Подаръкът от няколко дни не е спирал и се представя повече от идеално,bulhomes2 e железен,да е жив и здрав :prayer: .
Благодаря ти за линка,но аз точно такъв с приемник не исках-ангажиращо е с всеки телевизор да има и приемник.А качество чак някакво перфектно не гоня,и моно звук ме устройва в беседката... :)
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за VIDEO SENDER" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: