От мобилни телефони до цифрови камери
gogata1987 - специалист
И двата са Sony KV-21FX30E. Малко заблуждаващо съм написал модел 2002 и 2003, просто са купувани тези години. Според книжките и на двата такъв тунер няма.
ArturDent - Почти Безобиден
Е те CRT-та бе?!
Те нищо нямат...
EDI - майстор
Аде сега, ши са обиджами на телевизор :lol: Моя в къщи е от 1998 година и съвсем нищо си няма, ама изобщо нямам намерение да го сменям с някоя от сегашните тави. :-D
fbr - майстор
Модели 2002 2003 не са съвременни модели. Може би 2012 2013 не трябва да имат проблеми, тъй като и при цифровите тунери има нюанси. Трябва да са за MPEG4, тези които са на MPEG2, няма да имат картина, а само говор.
gogata1987 - специалист
Точно де, и аз това казвам, хич не са съвременни. Но пък за вила вършат чудна работа. :)
Вкъщи в момента съм с един панасоник виера 2009 година и с някакъв краун, който е в спалнята. И двата имат такива декодери. Което пък, от друга страна, не ме грее заради кабелната телевизия. :-D
torbalan - Дървен философ
Ми значи или два декодера за двата телевизора или гледаш едно и също на двата телевизора, като разклониш кабела след тунера...
Chefo77 - майстор
Тошибите, дето ги раздаваха в промоциите на МТел, май са без цифрови тунери - ни на кабел, ни на антена. Поне на кутиите не пише, че имат де, а там принципно не спестяват такава информация ...
VLADO66 - майстор
Chefo77 написа:
Тошибите, дето ги раздаваха в промоциите на МТел, май са без цифрови тунери - ни на кабел, ни на антена. Поне на кутиите не пише, че имат де, а там принципно не спестяват такава информация ...
Чефо,твоите познати май са се набутали :) -дървен телевизор,дърт смарт с пукащ се дисплей,архаичен лаптоп.Тия от Ментеля са изривали складове май :lol:
Chefo77 - майстор
VLADO66 написа:
Chefo77 написа:
Чефо,твоите познати май са се набутали :) -дървен телевизор,дърт смарт с пукащ се дисплей,архаичен лаптоп.Тия от Ментеля са изривали складове май :lol:
Оня не разбира (аз), просто споменавам какво забелязах. Иначе не бих казал, че картината е лоша.
Ivanov388 - специалист
ivanovrg написа:
има тунери по 30 лв
За сега в Пловдив се излъчват цифрово само ТВ7 и БТВ. След като ги спряха по Булсатком, ще трябва да купувам ефирен цифров тв тунер с MPEG-4. Къде има подобни тунери по 30 лв.?

Тема "За цифровата ефирна тв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: