Учудвам се как още мерите ел. кондензатори. Аз отдавна съм решил този проблем по метода на полицията. Там първо бият после питат. При мен девиза е първо ги сменям защото цената им е ниска дори и на тези с високо качество. И за разлика от полицаите след това аз просто не ги меря. Това че не се занимаваш с радиотехника не означава че другите не трябва и е да се занимават. Аз съм много доволен от уредчето и никой не карам насила да го прави. Просто хората трябва да имат личен избор.Форума има име Направи си сам и мястото на тази тема е точно тук. Погледни руските форуми там хората правят какво ли не. Така се учат и добиват рутина .Едно време имаше центрове Млад техник за децата . Правеха занимаваха се защото в училище програмите са остарели.Сега чуй какво казват работодателите трудно е да се намери подходящ спициалист за дадена работа.|Виж кръчмите не страдат от липса на млади хора.

Освен това за добрите кондензатори хич не си прав че са евтини. Дано не визираш "качествени" кондензатори като Samson, Su'scon и подобни боклуци от елимекс и къде ли не другаде.
Пък центровете Млад техник и клубовете ТНТМ ги знам доста по-добре отколкото предполагаш.