От мобилни телефони до цифрови камери
lyubohar - майстор
Ще ти трябват 20 години.
И пак няма да можеш да я изсвириш,че не е за цигулка,а за орган. :-D
hidrazin - майстор
Ами да си дойдем на думата тогава. Толкова ли беше трудно питащия да да напише поне модела и да сложи 1-2 снимки?
Ами щом става така очаквам да му дадеш правилна и ясна методика за да си за да си оправи монитора. Ще следя темата с интерес.
Между другото имам една лека кола - от хубавите. Като завъртя ключа за запалване аха да запали и угасва. :? Ще ми дадеш ли и на мен методика да си я оправя?
:partyman:
Последна промяна от hidrazin на пет юни 14, 2013 10:27 am, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
Пропусна да споменеш, че колата е "от хубавите". :)
alien - специалист
ами така е пичове не се сърдете, нормално е някой неща да са ви непонятни - "ама как така", или "да бе то така стават тия работи", опита се добива с практика, не с кибичене и плещене на глупости по всички форуми
това да питам за адаптор при ремонт на монитор вече ми е рутина, да го ремонтирам без да му знам марката и модела също, а вашата рутина каква е? да знаете по всички форуми кой какво е питал и навсякъде да се изсерете, е, БРАВО!!! кой каквото може...
Junak - майстор
alien написа:
ами така е пичове не се сърдете, нормално е някой неща да са ви непонятни - "ама как така", или "да бе то така стават тия работи", опита се добива с практика, не с кибичене и плещене на глупости по всички форуми
Оххх, и теб те блъскат яко комплексите. И какво помогна на питащия, с тази твоята "голяма рутина"? И ти сра, а...
alien - специалист
нищо не ме блъска мен... блъскаха ме до миналата година по 10-15 монитора седмично и само 1 ден за ремонт щото нямам свободно време като вас
пък автора като се появи ще му помогна, ама вече ще е на лично съобщение всеки сам да си прави изводите защо.....

значи това ли била тактиката? да изгоните къдърните за да могат и некъдърните да блеснат с копиране на чужди мнения от форуми?
hidrazin - майстор
alien написа:
... блъскаха ме до миналата година по 10-15 монитора седмично и само 1 ден за ремонт щото нямам свободно време като вас
пък автора като се появи ще му помогна, ама вече ще е на лично съобщение всеки сам да си прави изводите защо.....
Мдааа... Поредния хвърляч на дълги разстояния. Малкия, на тези 10-15 монитора за един ден не можеш само да им развиеш и завиеш болтовете пък да не говоря за ремонт. Ако само си ги гледал - да. С гледане и повече мога да "ремонтирам" за един ден. :)
Пък защо на лични ще му помагаш е ясно. Ще сменяте онези ГОЛЕМИТЕ кондензатори и да не разберем. Не трябваше да издаваш тайната.
:partyman:
todortv - майстор
alien написа:
....по 10-15 монитора седмично и само 1 ден за ремонт ......
:? :supz: :supz: :supz: Обра номинациите. :-D
miroton - майстор
10X25=250лв
15Х25=375лв само работата
Това да не е сън?
alien - специалист
мнооооого далеч от истината но не мисля да обяснявам за да не давам поводи за още глупости...
с такива хора няма да се оправи тая държава никога...
айде със здраве.... ще взема да си попълня списъка с "врагове" да не си губя времето с малоумия

Тема "Проблем с монитор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: