• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
kuger - майстор
hidrazin написа:
При нас на работата има едно неписано правило - "ухапе" ли те тока и оживееш си пускаш молбата за напускане.
А с тия разсъждения момъка ще вземе трета група само ако си затворят очите и му я дадат.
:partyman:
Е, баце, не така! Все едно, като удариш, или те ударят с колата, да си хвърлиш кетапа. Мен ме е хапал доста за над 30 год. работа, но не съм пускал молба за напускане. Майката му е да си направиш извода /правилния/.
А втора група дават на хората, дето метат подстанциите.
Без лоши чувства! :drinkers:
hidrazin - майстор
Аааа... баце, така е при нас, така е. Зависи на какво викаш хапане. При нас най-ниското е трифазно 600V или постоянно около 700V като комуникацията не я броя. :-D Ти кое от двете си избираш да те "ухапе" ? Ако ти идват слабички предлагаме и 20kV и 110kV. При нас бърза работа няма но грешки не се допускат. Още по-малко такива работи дето ги пробва питащия. Знае - не знае разглабя и пипа там дето не му е работата и още повече от което нищо не вдява. После показвало 7 волта пък хапело яко.
Това с молбата не е образно казано а си е така. Един вид бонус - да не ти пускат те заповедта. :-D
А за изводите - може да си ги направиш, ама може и да нямаш тази възможност.
И за така - без лоши чувства.
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "схема на зарядно за акумулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: