• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
stiv1961 - майстор
pansim написа:
Моля, моля да не се обиждаме на марки. :)
20 години карам САМО Ситроени:
Колко СУтриена си сменил :-D изглежда доста се трошат :-D
hidrazin - майстор
pansim написа:
hidrazin написа:
20 години карам САМО Ситроени...та все си мисля че поназнайвам нещичко.
Ами като караш само Цитроени и поназнайваш нещата, защо закъсняваш за темата? То и там са такива сините релета. А се налага аз да ровя из нета за това реле. :)
:partyman:
pansim - майстор
Веднага казвам
1. БХ дизел направих му около 400 000км БЕЗ да се отваря мотора. Купих го на 9 години!!!
2. ХМ бензин
3. Ксантия още си я карам... :supz:
Хидра - не се включвам щото за всичките тези години не съм сменил НИТО ЕДНО такова реле на моите :wink: =D> :supz: :partyman:

И за да не ме обвините в пристрастие, ще кажа че имам и Мицубиши вагон 4х4. Също добра машина!
Т.е. на марки не робувам.
ditronix - специалист
Е как да смениш реле,то от другите работи за релета време не остава :-D Ама съдба. Кофти,че сами си я избираме :? Добре,че за ОПЕЛ-и и ФОРД-ове има повече вицове отколкото за всички останали таралясници. И че франсетата успяват да пробутат най-много от недоразуменията си точно на германците. Ама да сме живи и здрави. Майната му на останалото :partyman:
gogo7777 - майстор
Майната му на останалото
Така де :-D . Аз карах кола дето единствения проблем беше износената резба на капачката на резервоара...... :-D . Сега съм с немска чикия и ядовете са ежемесечни. Да сменя Тойота с Фолксваген е една от грешките ми........няма да е за дълго обаче :-D
  • 1
  • 2

Тема "релета 12V с шест крачета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: