Хем ти я дава за работеща - хем я правил, пък не знае за какво и какви са диодите, за какво служат,Сигурно му я е правил друг човек, а на мен е пречертал схемата грешно. Де да знам може и да ме будалка

Хем ти я дава за работеща - хем я правил, пък не знае за какво и какви са диодите, за какво служат,Сигурно му я е правил друг човек, а на мен е пречертал схемата грешно. Де да знам може и да ме будалка
gogo7777 написа:На мене по-скоро ми е интересно може ли от малък траф да се изкара в пъти повече мощност от номиналната му, като се повиши честотата.Айдееее... Още един мераклия да чете "Основи на електротехниката". Мисля се учеше в 1-ви или 2-ри курс.
gogo7777 написа:hidrazin, да не би да си останал без салата сегаДобре де. Салатата свърши и сега съм на крем карамел. Това не са курсове а учебни дисциплини. Ама и те не са достатъчни за да се хванеш с такова нещо. Иска се достатъчно познания, хапаратура (поне читав осцилоскоп) и готовност да гледаш как скъпи транзистори пукат като пуканки и отиват в коша. Ама не като тези нарисувани на схемата ти - биполярни. С такива нищо читаво няма да излезе.. Тия курсове аз не съм ги карал, а и да прочета учебника едва ли ще има някаква полза..........
sstefanov написа:Тази схема много е сбъркана! Няма как да проработи. Който ти е казал, че я е пускал и е тръгнала или те е излъгал, или е пускал друга схема.
Тук има изписани 78 страници по темата:
viewtopic.php?f=18&t=23869&hilit=%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: